Adım adım Cimbom'a

G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın şike konusunda Hacıosmanoğlu'na destek vermesi 2 kulübü iyice yakınlaştırdı. Son olarak Olcan için Trabzonspor'a 3.5 milyon Euro+Salih'i teklif eden Cimbom zafere yakın

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2014 Güncelleme 27 Haziran 2014, 00:05
Adım adım Cimbom’a

İÇİNDEKİLER

Galatasaray teknik direktör arayışlarının yanı sıra transfer için de girişimlerini sürdürüyor. Sarı- Kırmızılı yönetimin listesinde ilk sırada yer alan Trabzonsporlu Olcan Adın için Bordo-Mavili kulüple görüşen Başkan Ünal Aysal ve yöneticilerin çok önemli mesafeler kat ettiği ortaya çıktı. Olcan'la Beşiktaş'ın da yakından ilgilenmesinden rahatsızlık duyan Başkan Ünal Aysal'ın Hacıosmanoğlu ile arasını iyi tutarak bu transferde avantaj sağladığı ortaya çıktı. Aysal'ın şike konusunda sürekli Trabzon lehinde yaklaşımlar sergilemesinin altında da Olcan'ı transferinin yattığı ortaya çıktı. G.Saray'ın yıldız futbolcu için 3.5 milyon Euro ile birlikte Salih Dursun'un bonservisini teklif ettiği ancak Trabzonspor'un 4.5 milyon Euro'da ısrarlı bir tavır sergilediği öğrenildi. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Olcan'ın sözleşmesinin gelecek sezon bitecek olması nedeniyle bu oyuncuyu satmayı kabul ettiği öğrenildi.

KULÜBE PARA KAZANDIRMAYI HEDEFLİYOR
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun Olcan'ın sözleşmesinin gelecek sezon bitecek olması nedeniyle bu oyuncuyu satmayı kabul ettiği ancak bunu yaparken kulübe para kazandırmayı hedeflediği öğrenildi. Olcan'ın kalması halinde tam anlamıyla randıman veremeyeceğini iyi bilen Hacıosmanoğlu'nun bu nedenle Galatasaray'ın teklifini kabul etmesi bekleniyor.

TARAFTAR İSTEMİYOR
Trabzonspor taraftarı Olcan Adın'ın takımdan ayrılmasını istemiyor. Galatasaray'a 3 yıl önce büyük yıldızlarını veren Bordo-Mavililer'de taraftarlar yeni bir yıldızın yine Galatasaray'a kaptırılmasını hiç ama hiç istemiyor.