Adım adım Gökhan İnler!

İtalya basınında gündem Galatasaray-Gökhan İnler flörtü. Sarı-Kırmızılılar Napoli'nin Türk asıllı golcüsü için harekete geçti. Mancini'nin de onay verdiği yıldız için yönetim, hafta içi tekrar Napoli'nin yolunu tutacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2014 Güncelleme 08 Haziran 2014, 02:11
Adım adım Gökhan İnler!

İÇİNDEKİLER

Sarı-Kırmızılılar, Napoli'de mutsuz olan ve ayrılma kararı alan Gökhan İnler için düğmeye bastı. Teknik Direktör Roberto Mancini'nin de onayını verdiği golcü oyuncu için Sarı-Kırmızılar, İtalyan kulübüyle ön görüşme yaptı. İtalyanlar tarafından olumlu yanıt alan Galatasaray, hafta içi tekrar Napoli'ye uçarak bonservis konusunda anlaşmaya varacak. Sarı-Kırmızıllılar, Gökhan İnler ile yaptığı telefon görüşmesinde ise "Siz Napoli ile anlaşın. Ben Galatasaray'da oynamaktan büyük zevk duyarım" yanıtını aldığı öğrenildi. FIFA Menajeri Giovanni Leone de Galatasaray ile Napoli'nin görüşmesini doğruladı ve Gökhan'ın her an Galatasaray'a imza atabileceğini açıkladı.

GALATASARAY İLE BEŞİKTAŞ DA İSTEMİŞTi!
Daha önce de Türkiye'den Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin gündemine giren deneyimli orta saha oyuncusu için Sarı-Kırmızılılar tarafından teklif yapıldığı, gizli tutulan fiyat üzerine pazarlıkların sürdüğü belirtildi. İsviçre Milli Takım forması da giyen İnler daha önce Zurich ve Udinese takımlarında da oynamıştı. Gökhan İnler'in de artık Türkiye'de bir takımda forma giymek istediği ifade ediliyor.

MANCİNİ PSG'Lİ LAVEZZİ İÇİN BASKI YAPIYOR
Öte yandan Roberto Mancini'nin Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan istediği ilk isim Paris Saint Germain forması giyen Ezequiel Lavezzi için Aysal'a baskı yapıyor. İtalyan teknik adamın, Arjantinli yıldızın yüksek maliyetine rağmen transfer edilmesini istediği öğrenildi. 2012'de Paris Saint Germain'in 26 milyon Euro bonservis bedeli ödediği Arjantli forvetin Fransız kulübüyle iki yıllık daha kontratı bulunuyor.

BALANTA'YA
iZiN ÇIKMADI!
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan River Plate'in genç oyuncusu Eder Balanta'ya, kulübü River Plate'den izin çıkmadı. Başkan D'Onofrio, "Balanta'yı satmaya niyetimiz yok. Takımla kampa gelecek" dedi.