Beşiktaş'ta en kritik gün

Yönetim Kurulu toplantısında Önder Özen de yer alacak. Yabancı transferinde Demba Ba ile Van der Vaart başta olmak üzere, Trabzonlu Olcan, Bursalı Şener ve Antalyalı Emrah için karar verilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2014 Güncelleme 02 Haziran 2014, 01:35
Beşiktaş’ta en kritik gün

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile daha güçlü bir kadro ile girmeyi planlayan Beşiktaş, bir süredir temasta bulunduğu yerli ve yabancı futbolcular için bugün kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantıya Beşiktaş Yönetim Kurulu dışında sportif direktör Önder Özen de katılacak. Toplantıda transfer için girişimde bulunulan tüm futbolcular masaya yatırılacak ve hangilerinin kulüp bütçesine uygun olduğunun ve transfer edileceğinin kararı verilecek. Beşiktaş'ta dış transfer için Chelsea'de forma giyen forvet oyuncusu Demba Ba, Hamburg'un 10 numarası Van der Vaart ile birlikte Lille'in stoperi Marco Basa ve Ganalı yıldızz oyuncu Essien isimleri gündeme gelmişti. Beşiktaş'ta bu yabancı futbolcuların dışında yerli isimler hakkında da kararlar verilecek. Trabzonsporlu Olcan Adın ile birlikte Bursaspor'un başarılı sağ kanat oluncusu Şener ve Medical Park Antalyaspor'lu Emrah Başsan'ın isimleri de toplantıda masaya yatırılıcak. mali şartlar ortaya konduktan sonra Sportif Direktör Önder Özen hem kendisini hem de Bilic'in görüşlerine yönetime aktaracak.

SİVASSPORLU AYDIN KARABULUT DA LİSTEYE GİRDİ

Beşiktaş'ın transfer listesindeki bir diğer ismin de Sivassporlu Aydın Karabulut olduğu ifade ediliyor. Kulübüyle olan sözleşmesi sona eren ve şu anda Milli Takım kampında bulunan Aydın Karabulut için nabız yoklaması yapıldığı ve bu futbolcunun Siyah-Beyazlı kulüpte oynamaya sıcak baktığı ifade edildi. Bu futbolcunun bonservisinin olmaması Beşiktaş için bir tercih sebebi olacağı belirtiliyor.