Lucescu bombası

Her ne kadar Galatasaray,Lucescu'nun gelecek sezon futbol takımının başına geçeceği iddialarının yalanlasa da bu konuyla ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Rumen Teknik adamla ilgili bir iddia da yakın arkadaşı Romanya Onursal Futbol Federasyonu Başkanı Mircea Sandu'dan geldi.

Giriş Tarihi 29 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 29 Nisan 2014, 19:40
Lucescu bombası

İÇİNDEKİLER

Romanya Onursal Futbol Federasyonu Başkanı Mircea Sandu, Lucescu ile ilgili çok çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Galatasaray'da Roberto Mancini'nin kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken Romanya'dan sarı kırmızılıları ilgilendiren çok önemli bir açıklama yapıldı.

"LUCESCU GALATASARAY'A GELİYOR"
Onursal başkan Mircea Sandu, Lucescu'nun sezon sonunda kesin olarak Ukrayna'dan ayrılacağını belirtirken Rumen hocanın İstanbul'a gideceğini ve Galatasaray'la anlaşma imzalamasını beklediğini söyledi.

"YENİ SEZONDA GALATASARAY'DA"
Lucescu'nun İstanbul'a Galatasaray'la görüşmek için gittiğini belirten Sandu, büyük ihtimalle tecrübeli çalıştırıcının yeni sezonda sarı kırmızıları çalıştıracağını açıkladı. Rumen hocanın İstanbul'da detayları konuştuğunu belirten başkan, Digisport'a yaptığı açıklamalarda ayrıca Shakhtar Donetsk'in tecrübeli çalıştırıcıya yeni sözleşme önereceğini ancak bu teklife Lucescu'nun olumlu cevap vermeyeceğini belirtti.

"LUCESCU DA GALATASARAY'I İSTİYOR"
Sandu, Lucescu ile yakın dost olduklarını belirterek; "Galatasaray'ın Mircea Lucescu'yu teknik direktör yapacağını göreceksiniz. Lucescu, bu yaz bu görevi almak istiyor. Lucescu için iyi bir değişim olacak. 10 yıldan fazladır Donetsk'teydi ve artık değişim zamanı gelmişti'' diye konuştu.