Yine yeniden Cardozo

Benfica'nın bugün Juventus ile oynayacağı Avrupa Ligi maçı için Lizbon'a giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticiler Portekiz kulübünün yetkilileri ile pazarlıklara start verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2014 Güncelleme 24 Nisan 2014, 00:17
Yine yeniden Cardozo

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de üst üste aldığ başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı... Hem sezon başında hem de ara transfer döneminde kadroya yıldız bir golcü katmak isteyen fakat başarılı olamayan Bordo-Mavili yönetim bu kez mutlu sona ulaşmak için kolları erken sıvadı. Trabzonspor yönetimi ilk hedef olarak, sezon başında da uzun süre gündemde yer alan Oscar Cardozo'yu düşünüyor. Benfica'nın Avrupa Ligi'nde Juventus ile oynayacağı maç için dün Lizbon'a giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticiler, karşılaşmanın ardından Portekiz kulübü yetkilileri ile bir araya geldi. Başkan Hacıosmanoğlu'nun görüşmede Cardozo'nun durumunu sorduğu ve ilk pazarlıkların yapıldığı ifade edildi. Lizbon'daki zirvenin oldukça olumlu geçtiği de gelen bilgiler arasında.

MANDIRALI DA TRANSFERE ONAY VERDİ
BAŞARILI performansı sonrasında yönetimin güvenoyunu alan ve yeni sezonda da büyük ihtimalle takımın başında kalması beklenen teknik direktör Hami Mandıralı'nın da Cardozo transferine onay verdiği belirtiliyor. Genç hocanın yapılacak diğer takviyelerle ilgili de yöneticilerle sürekli görüşme halinde olduğu belirtiliyor. Mandıralı'nın özellikle savunmaya transfer istediği öğrenildi.

LİSTEDE YURT İÇİNDEN DE 7 İSİM VAR
YURT içinden de transfer arayışlarına başlayan Trabzonspor yönetiminin Elazığspor'dan Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler, Kasımpaşa'dan Adem Büyük, Bursaspor'dan Şener Özbayraklı, Eskişehirspor'dan Aytaç Kara, G.Birliği'nden Ahmet Çalık ve Akhisar Belediye'den Oumar Niasse ile ilgilendiği belirtildi. Bordo-Mavililer bu oyuncuların kulüpleriyle temasa geçmiş durumda.