Real Bayern'i yıktı

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid evinde Bayern Münih'i Benzema'nın golüyle devirdi. Almanya'daki rövanş 29 Nisan'da oynanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2014 Güncelleme 24 Nisan 2014, 00:14
Real Bayern’i yıktı

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanyol devi Real Madrid evinde Bayern Münih'i 1-0 yenerek rövanş için avantaj yakaladı.

REAL TOPU GÖREMEDİ
Maçın başlama düdüğüyle birlikte Bayern Münih'ten müthiş bir pas trafiği izledik. Guardiola, Barcelona'daki sistemi aynen Bayern'e aşılamış olsa ki Realli oyuncular ilk 18 dakika topu göremedi. 'Futbolun adeleti yok' tabiri gerçekten doğru! 19. dakikada Real Madrid kontra atağında topla buluşan Coentrao'nun pasında Benzema topu boş kaleye gönderdi ve Real Madrid zorlu maçta öne geçti. Golden sonra Alman şampiyonu birkaç dakika bocalasa da kontrolü yeniden eline aldı ancak Real defansı taş gibiydi.

BALE 73'TE OYUNA GİRDİ
Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, son haftaların formda ismi Gareth Bale'i yedek soyundurdu. Sakatlığı iyileşen Ctistiano Ronaldo ilk 11'deki yerini alırken, Gallerli oyuncu 73. dakikada Ronaldo'nun yerine oyuna girdi. Guardiola, Thomas Müller ve Mario Götze gibi kozlarını sahaya sürse de bu hamleler skoru değiştirmeye yetmedi. Götze'nin 84. dakikadaki gollük şutunu Casillas çelerek olası bir golü önledi. Almanya'daki rövanş 29 Nisan Salı günü oynanacak ve finale kalan takım belli olacak.