Helal Meireles

Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Vakfı'nın yardım gecesine katılan Meireles'in, Ronaldo'ya imzalattığı forma 15 bin liraya satıldı Caner'in formasının da 14 bin liraya alıcı bulması dikkat çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2014 Güncelleme 24 Nisan 2014, 00:27
Helal Meireles

İÇİNDEKİLER

BU sezon mükemmel bir performans sergileyen Fenerbahçeli futbolcular bu kez yardım gecesinde alkışlandılar... Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Vakfı'nın (ÇAGEV) orgazisyonuna katılan Raul Meireles, dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'ya imzalattığı formayı açık artırmada satışa çıkardı.

ASENA ERKİN DE KATILDI
Ronaldo'nun Dünya Kupası'nda fiyeceği forma tam 15 bin liraya alıcı buldu... Fenerbahçe'nin bu sezon en başarılı isimlerinden biri olan Caner Erkin'in formasının da 14 bin liraya satılması dikkat çekti. Geceye eşi Asena Erkin ile katılan yıldız futbolcu basının da ilgi odağı oldu. Gecenin bir başka konuğu olan Pierre Webo'nun forması da 10 bin liraya satıldı. Futbolcuların formaların satışı konusunda gösterdiği çaba büyük alkış aldı.

KIYAFETİYLE YİNE İLGİ ODAĞIYDI
GECEYE eşi Ivone Viana ile katılan Raul Meireles yine kıyafetiyle dikkatleri çekti. Pitikareli takım elbisesini beyaz şapka ve beyaz ayakkabı ile tamamlayan Meireles basının ilgi odağı oldu.

Halil ÇİLİNGİR