Boğalar duvara çarptı

Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk maçında Atletico Madrid, 90 dakika savunmayı düşünen Chelsea karşısında gol bulamadı. İngiltere'deki rövanş 30 Nisan'da

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2014 Güncelleme 23 Nisan 2014, 01:08
Boğalar duvara çarptı

İÇİNDEKİLER

Devler Ligi yarı final ilk maçındaki kapışmadan gol sesi çıkmadı. Arda Turan'lı Atletico Madrid ile Chelsea'nin kapışması 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

CECH SAKATLANDI VE ÇIKTI
Mourinho'nun öğrencileri, İspanya'ya sadece gol yememek için geldi ve bunu da başardı. 90 dakika boyunca 'Çanakkale Geçilmezi' uygulayan Maviler hedefine varmış oldu. 15. dakikada Atletico Madridli Koke'nin kullandığı kornerde top kaleye doğru yöneldi. Kaleci Cech son anda topu kornere çelerken yerde kaldı. Sağlık ekiplere sahaya girdi ve 'Cech'i değiştirin' işareti yaptı. Cech sakatlanarak saha kenarına gelirken kaleye 42 yaşındaki Schwarzer geçti.

LAMPARD RÖVANŞTA YOK
Atletico Madrid maç boyunca gol aradı... Ama duvarı bir türlü aşamadı! 34. dakikada Mario Suarez ceza sahası dışından sert vurdu top az farkla yandan auta çıktı. İlk yarı sadece tek pozisyonla tamamlandı. İkinci yarıda da Morinho'nun taktiğini harfiyen uygulayan bir Chelsea vardı. İspanyol ekibi saldırıyor, İngilizler ise savunma yapıyordu. 60. dakikada Atletico'nun Brezilyalısı Diego oyundan çıkarken yerine milli futbolcumuz Arda Turan girdi. 64. dakikada ise Chelseali Lampard, Arda'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. Tecrübeli oyuncu cezalı duruma düştüğü için rövanşta yer alamayacak. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 30 Nisan'da Stamford Bridge Stadı'nda oynanacak.