Trabzon'dan Barça atağı

Trabzonspor Barcelonalı Carles Puyol'u bitirmeye çalışırken aynı takımdan Bojan Krkiç ve İbrahim Afellay'ın da transfer listesine girdiği öne sürüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2014 Güncelleme 22 Nisan 2014, 01:15
Trabzon’dan Barça atağı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor bir yandan ligde 4.'lük hesapları yaparken diğer taraftan gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bir süre önce İspanya'da Barcelonalı Puyol için ön girişimlerde bulunmuş ve nabız yoklamıştı. Puyol için girişimlerini sürdüren Trabzonspor'un bu kez aynı takımdan Bojan Krkiç ve İbrahim Afellay'ı da listesine aldığı belirlendi. Barcelona Sportif Direktörü Zubizaretta'nın 2 futbolcuyu Trabzonspor'a önermesi üzerine Bordo-Mavililer harekete geçti. Krkiç bu sezon Ajax'ta kiralık olarak forma giyerken Afellay da Barcelona'da oynuyor. 2 futbolcuyu ikna etmek için görüşmelerin başlaması bekleniyor.

BARCELONA İLE PAZARLIK YAPILACAK
GEREK Krkiç gerek İbrahim Afellay'ın iki hızlı kanat oyuncusu olmasının bu transferde önemli bir neden olduğu belirlendi. Gelecek sezon yine Trabzonspor'un başında olması beklenen Hami Mandırala'nın iki futbolcuya onay verdiği ortaya çıktı. Bu futbolcular için sıkı bir pazarlığa girmeyi planlayan Bordo-Mavili yönetimin Barcelona ile masaya oturacağı öne sürüldü.