Şampiyo'n

Sow derbide takımını öne geçirdi. Devler Ligi hedefi için kazanmak isteyen Beşiktaş, Motta ile yanıt verdi... Rakibinin 16 averaj önünde olan Fenerbahçe kalan 4 maçını kaybetse bile çok büyük bir ihtimalle mutlu sona ulaşacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2014 Güncelleme 21 Nisan 2014, 01:55
Şampiyo’n

İÇİNDEKİLER

Ve Fenerbahçe 'şampiyo'... Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Sarı-Lacivertliler son 4 haftaya ezeli rakibinin 12 puan önünde girmeyi başardı. Beşiktaş'la arasında 16 averaj farkı bulunan Fenerbahçe kalan 4 maçını kaybetse bile çok büyük bir ihtimalle şampiyon olacak.

KALİTE DÜŞÜK KALDI
Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak isteyen Beşiktaş ise Galatasaray'ın kaybetmesiyle yakaladığı büyük avantajı kullanamadı. Kalitesi düşük, mücadelesi üst düzeyde olan maçta ilk gol 24. dakikada geldi.

SOW YİNE AFFETMEDİ!
Kuyt'ın mükemmel ara pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Sow'un sert vuruşunda top ağlara gitti: 0-1. 33. dakikada Motta'nın sert şutu adeta direği yaladı. İlk yarının bitimine 1 dakika kala Beşiktaş beraberliği yakaladı. Veli'nin ceza sahasından şutunda Volkan'dan seken top direkten döndü. Pozisyonu çok iyi takip eden Motta güzel bir vuruşla golü attı: 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.

2 SOL BEK DE ATILDI
49. dakikada Olcay topu çok güzel sürdü ama iyi vuramadı. 58. dakikada ikinci sarı kartını gören Motta atıldı ve Beşiktaş 10 kişi kaldı. 76. dakikada Alper'in şutu çok az farkla auta gitti. 84. dakikada Mustafa, Volkan'la karşı karşıya kaldı. Ama golü atamadı. Uzatmalarda İsmail de çift sarı karttan atıldı. Beşiktaş derbiyi 9 kişi tamamladı.

KIRAN KIRANA 2.'LİK SAVAŞI
Beşiktaş, F.Bahçe ile berabere kalarak Galatasaray'ın kaybetmesiyle eline geçen büyük avantajı kullanamadı... Son 4 haftaya ezeli rakibinin 2 puan önünde giren Siyah-Beyazlılar pazar günü Sivas deplasmanına çıkacak. Cimbom ise Elazığ'a konuk olacak. Şampiyonun belli olduğu ligde kalan 4 haftada tüm gözler 2.'lik mücadelesine çevrildi.