Paşa paşa git evine

Kasımpaşa yenilgisi camiada şok etkisi yaptı... Bursa'ya 5 atan kadroyu bozan, Alex'i kesip, Sabri'yi sol bek oynatan Mancini'yi "istifaya çağıran" taraftarlar daha sonra soluğu Florya'da aldı... Takımı protesto etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2014 Güncelleme 20 Nisan 2014, 01:35
Paşa paşa git evine

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 30. haftasında cezası nedeniyle kadın ve çocuk seyircilerin önünde Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray sahadan hiç de ummadığı farklı bir yenilgiyle ayrıldı. Maç sırasında Galatasaraylı bayan taraftarlar Mancini'yi istifaya davet ederken, Florya'ya akın eden diğer taraftarlar da hem Mancini'ye hem de yönetime protestolarını sundular. Mancini'nin dün geceki karşılaşmada yaptığı rotasyonlarda tepkinin bir başka sebebiydi. Hafta içinde oynanan kupa maçında Bursaspor'a deplasmanda 5 gol atan kadroyu bozan İtalyan teknik adam taraftarın gözünde kredisini iyice tüketti.

YAPTIĞI ROTASYONA KİMSE ANLAM VEREMEDİ!
MANCINI, Bursaspor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Burak Yılmaz ile yedeğe çektiği Telles, Yekta ve Veysel'in yerine ilk 11'de Berk İsmail Ünsal, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam ve Emmanuel Eboue'yi oynattı. Sabri'yi Telles'in sola çekmesi ve sağ kanatta Veysel-Sabri uyumunu da bozması İtalyan hoca için eksi puan oldu.

MANCINI: BU YENİLGİNİN SORUMLUSU HAKEM
GALATASARAY Teknik Direktörü Mancini karşılaşmanın ardından 4- 0'lık ağır yenilginin faturasını hakem Cüneyt Çakır'a kesti. İtalyan hoca, "Maçın kırılma anı bence Semih'e yapılan faul hareketiydi. Skorun bu kadar kötü olmasında en büyük etken hakemdi. Penaltı ve kırmızı kart öncesinde Semih'e net faul yapıldı. Çakır'ın kötü bir hakem olduğunu düşünüyorum" dedi.

TARiHiNDE iLK DEFA!
GALATASARAYLI bayanlar açtıkları pankartlarla renkli görüntüler oluşturdu. "Stat çiçek açtı" pankartı en çok dikkat çekeniydi. Takımları geri düşmüş olmasına rağmen de desteklerini sürdürdüler. Ama asıl önemli not, Arena'da ilk kez kadın ve çocuk seyircilerin önünde maç oynanmasıydı. Sarı-Kırmızılılar, en son 2010/11 sezonunun son karşılaşması olan Konya maçında cezalı duruma düşmüş ancak o zaman kadın ve çocukların maç izleyebildiği bir uygulama olmadığı için karşılaşma boş tribünlerin önünde oynanmıştı.