Paralel yapıyla işimiz olmaz

Sarı-Kırmızılı kulüp "Uyarıyoruz" başlığı altında yayınladığı bildiride F.Bahçe'ye tepki göstererek, "Paralel yapıyla bir işimiz olmaz"dedi. Bildiride ayrıca, "Galatasaray'ın adını paralel sözcüğüyle anmak kimsenin haddine değildir" dendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2014 Güncelleme 11 Nisan 2014, 00:15
Paralel yapıyla işimiz olmaz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki soğuk rüzgarlar her gün biraz daha sert esiyor. Fenerbahçe'nin önceki gün Galatasaray'ı esprili bir şekilde paralellikte bir kulüp ve yönetim anlayışında olmakla suçlamasına cevap gecikmedi. Sarı- Kırmızılı kulüp internet sitesinden "Uyarıyoruz" başlığı altında ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye cevap vererek, "Galatasaray'ı kendi bataklıklarına çekemezler, sözünü ettikleri paralel yapılarla yan yana gösteremezler. Buna izin vermeyiz. Galatasaray'ı töhmet altında bırakmaya çalışanlar gereken cevabı alacaklardır. G.Saray'ı paralel sözcüğüyle anmak kimsenin haddine değildir" dedi.

TÜRK SPORUNUN GELECEĞİ AÇISINDAN VAHİM
Açıklamada ayrıca, "Fenerbahçe'nin açıklamasında yer alan bir ifadeyi Türk sporunun geleceği açısından son derece vahim ve tehlikeli bulduğumuzu belirtmek istiyoruz. Cümleler arasına sıkıştırılan paralel sözcüğüyle G.Saray Spor Kulübü'ne yönelik bir algı yaratma çabasına izin vermeyeceğiz"dendi.

HER TÜRLÜ SİYASETTEN UZAK KALDIK
G.Saray'ın bugüne kadar siyasal görüş, parti ya da her türlü yapılanmalarının uzağında kaldığı vurgulanarak, "G.Saray kültürü başkalarının yolunu izleyen değil, herkesin onun yolunu izlediği büyük okuldur. Üstü kapalı söylemlerle G.Saray'ın adı paralel sözcüğüyle anılamaz" ifadesi kullanıldı.