Derbi bereketi

G.Saray-F.Bahçe maçını izlemek isteyen taraftarlar Taksim ve Kalamış'taki mekanları tıklım tıklım dolduracak. Derbi menüsü 60 ile 150 Tl arası değişiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2014 Güncelleme 06 Nisan 2014, 00:14
Derbi bereketi

İÇİNDEKİLER

G.Saray ile F.Bahçe bugün çok önemli bir sınava çıkacak. Türk futbolunun iki devi arasında oynanacak maçın heyecanı her yanı sararken başta Taksim ve Kalamış olmak üzere tüm mekanlar ağzına kadar dolu olacak. Fenerbahçe Trabzonspor önünde büyük olasılıkla 3-0 hükmen galip ilan edileceğinden 2 takım arasında 13 puan fark oluştu. Ancak bu kadar büyük farka rağmen tüm mekanlarda boş bir yer kalmadığı öğrenildi. Özellikle Taksim'de bugün iğne atsan yeri düşmeyecek bir ortam oluşacak. Derbi öncesi G.Saray taraftarının kalbi Nevizade'de atacak. Mekanlar artık rezervasyon kabul etmiyor. Fenerbahçe taraftarının gruplar halinde Nevizade'de derbi izlemesine güvenlik nedeniyle izin verilmeyecek. G.Saray'a gönül verenlerin uğrak yeri olan Aslanım Bar'da da ortalama derbi menüsü 60 TL olarak belirlendi.

KALAMIŞ'TA SARI-LACİVERT RENGE İZİN VAR
Avrupa'dan Anadolu'ya geçişte ise en büyük mekanlar Kalamış'ta bulunuyor. Burada sarının yanında sadece lacivert renge izin var. Develi Restaurant'ta derbi rezervasyonları 10 gün önceden tamamen bitti. Burada Fix menü 110 TL olarak belirlendi. Kurallar gereği Arena'ya gidemeyecek olan Sarı-Lacivertli taraftarların büyük kısmı dev karşılaşmayı Fenerbahçe ve çevresindeki mekanlardan takip edecek.