Bardağı taşırdılar

Beşiktaş'ın Antalyaspor beraberliğinin ardından Fernandes, Gökhan ve Motta'nın birbara gidip eğlenmesi büyük tepki topladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2014 Güncelleme 02 Mart 2014, 00:00
Bardağı taşırdılar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Antalyaspor ile berabere kalırken Manuel Fernandes, Gökhan Töre ve Motta'nın Antalyasporlu Vederson ile birlikte soluğu Anjelique Bar'da alması büyük tepki yarattı. Siyah- Beyazlı takımın şampiyonluğu etkileyecek kritik bir maç sonunda 2 puan kaybetmesine aldırmayan 3 futbolcunun sanki hiçbir şey yokmuş gibi gece alemine gitmesi eleştirilere yol açtı. Taraftarın tepki gösterdiği isimlerin en başında gelen Fernandes'in bunu alışkanlık haline getirmesi camiada okları Portekizli oyuncunun üzerine çevirdi.

ÖZEN'E TEPKİ
Tepkilerden nasibini alan bir diğer isim ise Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen oldu. Beşiktaş Futbol Direktörü sezon başından beri kronik hale gelen bu sorunu çözemediği için şimşekleri üstüne çekti. Fikret Orman'ın yönetimle bu konuyu görüşüp bir değerlendirme yapacağı öğrenildi.

FERNANDES'İN TAYTI OLAY OLDU
Gece alemlerinin vazgeçilmez ismi olan Fernandes gece alemlerinde aynı taytı giymeyi alışkanlık haline getirdi. 2 Aralık 2013'te gittiği bir eğlence mekanında aynı taytla görüntülenen Portekizli yıldız 1 Mart'ta da aynı taytı giyerken vurdumduymaz bir haldeydi.