Gerekirse ligden çekiliriz

Fenerbahçeli yönetici Deniz Tolga, verilen son cezalardan sonra, "TFF'nin seçim süreci bizim için başlamıştır. Biz bu oyunda 'Yokuz' demeyi de biliriz" açıklamasını yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2014 Güncelleme 28 Şubat 2014, 01:26
Gerekirse ligden çekiliriz

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe Kulübü Hukuktan Sorumlu Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve kurullarının verdiği kararları tartışmanın kendileri için gereksiz olduğunu ve kendileri adına TFF için seçim sürecinin başladığını söyledi. Resmi internet sitesinden yapılan sert bildiride, "Fenerbahçe olarak ya biz bu adil yarışı sağlayacak kurul kararlarını ve bu yarışı sağlayacak yönetimleri sağlarız ya da 'Biz bu oyunda yokuz' demeyi biliriz" açıklaması dikkatlerden kaçmadı.

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
Bu arada Fenerbahçe'de geleneksel hale gelen yemeklerden birisi daha dün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşti. Aile yemeğine dün Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp yöneticileri ve kulüp CEO'su da katıldı.

FORM DÜŞÜKLÜĞÜ İSTEMİYORUM
LİGİN ilk yarısındaki formdan uzak olduklarını söyleyen Yıldırım, "Ligin en kritik haftaları geliyor. İyi çalışın ve iyi dinlenin. Puan farkını tekrar açabiliriz. Bunun için maçlara çok iyi konsantre olalım" dedi.