Bizim için hayat devam ediyor

Maça kötü başladıklarını söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, "Takım olarak istediklerimizi yansıtamadık. Ama bizim için hayat ve lig devam ediyor. Elimizden geleni yaptık ama bu gece oynadığımız futboldan memnun değilim. Artık lige odaklanacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2014 Güncelleme 28 Şubat 2014, 01:38
Bizim için hayat devam ediyor

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında sahasında Juventus'a yenilerek elenen Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Maça ilk maçta olduğu gibi kötü başladıklarını söyleyen Mandıralı, "Juventus'un ilk dakikalardaki baskısını kıramadık. 3. pozisyonda 20 dakika dolmadan golü buldular. İlk maçtaki skor dezavantajı nedeniyle gol yemememiz gerekiyordu. Mental olarak da oyundan düştük" diye konuştu. Güçlü bir rakibe karşı elendikleri için eleştirileceklerini düşünmediğini söyleyen Mandıralı, "Juventus gibi çok güçlü bir rakibe karşı oynadık. Elendiğimiz takımın gücü ortada. Artık Avrupa'ya veda ettik. Hayat ve Lig devam ediyor. Tüm konsantrasyonumuzu lige yansıtmalıyız" ifadesini kullandı.

DİK VE KONTRA OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Sergiledikleri oyundan memnun olmayan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı şöyle devam etti: "Bugünkü oyundan memnun değilim ama oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Biz felsefemizden vazgeçmeyeceğiz. Dik oynayamaya ve kontra oynamaya devam edeceğiz. Tabi bunu yaparken de savunmamıza dikkat edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

PSİKOLOJİK OLARAK LİGE HAZIR OLMALIYIZ!
Futbolcularının büyük üzüntü yaşadığının da altını çizen Mandıralı, sözlerini şöyle tamamladı: "İlk maçta iyi futbol oynamıştık. Ancak bu maçın ardından futbolcularım skordan çok iyi futbol oynayamadıkları için üzüldüler. Uzun süredir sahamızda da yenilmiyorduk. Şimdi lige sadece fiziksel değil psikolojik olarak da hazırlanmalıyız. Futbolda dün yoktur, yarın vardır. İşimize odaklanmalıyız."