Bir kuzuyu götürdü

Nusret Restaurant'ın sahibi Nusret Gökçe, instagram hesabından paylaştığı bilgi ile gündeme oturdu. Gökçe, "Mesut Özil mekanımıza geldi. 1 kuzunun tamamını bitirdi" dedi. Anlaşılan o ki Mesut eleştirilerin hırsını boğazından çıkarmış!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2014 Güncelleme 25 Şubat 2014, 00:32
Bir kuzuyu götürdü

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi TOP 16 Turu ilk maçında Arsenal'in sahasında Bayern Münih'e 2-0 kaybettiği maçta penaltı kaçırarak şimşekleri üzerine çeken Mesut Özil, bu maçın Premier Lig'deki Sunderland maçında forma giymemişti.

NUSRET'TEN AL HABERİ!
İngiliz basınının da eleştirilerine maruz kalan Mesut Özil için ilginç bir not çok sürpriz bir yerden geldi. Etiler'deki Nusret Restaurant'ın sahibi Nusret Gökçe instagram hesabından paylaştığı notta, Mesut Özil'in mekanına geldiğini ve bir kuzuyu bitirdiğini açıkladı. Türkiye'ye ne zaman geldiği açıklanmayan Mesut Özil, futbol sahalarındaki formsuzluğuna rağmen iştahının gayet yerinde olduğu anlaşıldı!

KAFASINI KUZUYLA DAĞITTI!
Mesut'un kafasını dağıtmak ve dost ziyaretinde bulunmak için gizlice Türkiye'ye geldiği tahmin ediliyor. Arsenal'in Bayern Münih'e kendi evinde 2-0 kaybettiği karşılaşmada durum 0-0'ken penaltı kaçıran Mesut Özil, özellikle yeni takımına ilk geldiği günlerdeki formundan uzak olduğu ifade ediliyor. Yıldız futbolcu, bu maçın ardından Arsenal taraftarlarından özür dilemişti.

ARTIK TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
MESUT Özil'in formasını giydiği Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e evinde 2-0 kaybedince tur ümütlerini büyük ölçüde yitirdi. Arsene Wenger'in öğrencileri, Premier Lig'de şampiyonluk için mücadele edecekler. Arsenal, şu anda 60 puanla lider durumda olan Chelsea'yi 1 puan geriden takip ediyor. Premier Lig'de Uzun bir süre lig liredi olan Arsenal, son maçlarda yaşadığı düşüşle koltuğunu
kaybetmişti.