Tahkim kararı 28 Ocak'ta

Tahkim Kurulu'nun Kasımpaşa-Beşiktaş maçıyla ilgili kararını dün vermesi bekleniyordu. Ancak kurul incelemenin sürdüğünü bildirerek, "Karar 28 Ocak'ta" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2014 Güncelleme 24 Ocak 2014, 00:22
Tahkim kararı 28 Ocak’ta

İÇİNDEKİLER

Tahkim Kurulu dün beklenen Kasımpaşa- Beşiktaş maçının kararını 1 hafta erteledi. Kurul yaptığı açıklamada uyuşmazlığa sebep olan görüntülerin izlendiğini söyleyerek, "Bu konuda kesin kararı 28 Ocak Salı günü yapacağımız toplantıda açıklayacağız. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürmeye devamk edeceğiz" dedi.

GERÇEKLER ACIDIR
Dünkü duruşmaya önce Kasımpaşa ve TFF vekillerinin katıldığı, sözlü açıklamaların dinlendiği ve müsabaka görüntülerinin izlendiği öğrenildi. Ardından Beşiktaş'ın TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı karara itirazına ilişkin dosya görüşüldü. Duruşmaya Beşiktaş'ı ve ve TFF'yi temsilen vekiller katıldı. Sözlü açıklamalar dinlenip görüntüler izlendi.

BU KARAR BU ŞEKiLDE KALMAZ
Beşiktaş 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi Tahkim Kurulu duruşması sonrası, "Her haklı insan gibi hakkımızı alacağımıza inanıyoruz. Eğer isteklerimiz olmazsa elbette üzülürüz. Ama karar bu şekilde kalmaz" diye konuştu.