Hajrovic geldi sıra stoperde

Sarı-Kırmızılı yönetim eğer kontenjanda boşluk açabilirse Davide Astori, Rhodolfo ve Frederik Sorensen'den birisini kadrosuna katacak... Riera ve Amrabat takımda kalırsa bu kez gözler Bursaspor kaptanı Serdar Aziz ve Akhisarlı Uğur Demirok'a çevrilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2014 Güncelleme 07 Ocak 2014, 00:27
Hajrovic geldi sıra stoperde

İÇİNDEKİLER

Ara transfer döneminin en hızlı takımı olan Galatasaray durmak bilmiyor... Alex Telles'le her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Grasshopper formasını giyen Izet Hajrovic'i de dün İstanbul'a getirdi. Galatasaray yönetimi şimdi ise gözünü stoper transferine çevirdi. Teknik direktör Roberto Mancini'nin raporu doğrultusunda yurt içi ve yurt dışından 5 aday belirleyen yönetim, çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan hocanın, özellikle Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek savunmaya yabancı bir stoper alınmasını istediği öğrenilirken, ilk adayın Davide Astori olduğu belirlendi. Galatasaray, İtalyan futbolcu için kulübü Cagliari ile masaya oturdu.

ARADA 4 MİLYON EURO FARK VAR
Cimbom'un 26 yaşındaki Astori için 6 milyon Euro teklif ettiği fakat Cagliari'nin 10 milyon Euro istediği öğrenildi. Astori için çalışmalara devam eden Galatasaray yönetimi, listedeki diğer isimler Rhodolfo ve Frederik Sorensen'le de temas halinde. Eğer Astori için yapılan pazarlıklardan sonuç alınamazsa bu iki isimden birisinin transfer edilmesi gündeme gelecek.

KONTENJAN BOŞALMAZSA ROTA SÜPER LİG
G.Saray yönetimi eğer kontenjanda boşluk açamazsa gözünü bu kez yerli stoperlere çevirecek... Uzun bir süredir Serdar Aziz için çalışmalarda bulunan Sarı- Kırmızılılar'ın bu hafta birkez daha Bursaspor'la görüşmesi bekleniyor. Cimbom'un ayrıca Akhisar formasını giyen eski futbolcusu Uğur Demirok'u da listesine aldığı belirtiliyor. Mancini'nin genç yıldızla ilgili çok olumlu bir rapor sunduğu ifade edildi.

MANCINI EN ÇOK ONU iSTiYOR
Son iki sezonda gösterdiği performansa İtalya Milli Takımı'na yükselen Davide Astori, Mancini'nin ilk tercihi... Tecrübeli hoca, vatandaşını mutlaka kadroda görmek istiyor.