John Terry bombası

Stoper transferi için uğraşan Galatasaray'ın ismi, süper bir yıldızla anılıyor. Daily Mirror Gazetesi'ne göre Cimbom, Şampiyonlar Ligi 2. turunda eşleştiği Chelsea'nin takım kaptanı John Terry için kesenin ağzını açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ocak 2014 Güncelleme 06 Ocak 2014, 01:29
John Terry bombası

İÇİNDEKİLER

Ara transfer harekatını sürdüren Galatasaray'da iddiaların ardı arkası kesilmiyor... İngiltere'nin en önemli yayın organlarından Daily Mirror, stoper transferi için uğraşan Sarı-Kırmızılılar'ın John Terry'ye müthiş bir teklif yaptığını öne sürdü. Habere göre, Galatasaray'ın Chelsea kaptanına yaptığı teklifin yıllık 5 milyon Pound (6 milyon Euro). İngiliz kulübündeki geleceği henüz belli olmayan 33 yaşındaki Terry'nin yapılan teklife henüz kesin bir yanıt vermediği ve düşünmek için süre istediği belirlendi. Daily Mirror Gazetesi, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşı karşıya geleceği Chelsea'nin önemli bir yıldızına talip olmasının çok ilginç bir durum olduğu, Jose Mourinho'nun göstereceği tavrın merakla beklendiğini de ifade etti. Fakat yapılan son yorumlarda Portekizli teknik adamın devre arasına böyle bir transfere kesinlikle izin vermeyeceği ifade edildi.

AYSAL YALANLADI AMA MANCINI İSTİYOR
JOHN Terry'nin ismi daha önce de sık sık Galatasaray'ın gündemine gelmiş fakat İngiliz basınında hiç bu kadar net ifadelere yer verilmemişti. Başkan Ünal Aysal geçtiğimiz günlerde İngiliz stoperle ilgili orta atılan iddiaları yalanlasa da, teknik direktör Roberto Mancini'nin bu transferi çok istediği gelen bilgiler arasında.

DAILY MIRROR MANSET YAPTI
İNGİLTERE'nin en ciddi yayın organlarından biri olan Daily Mirror, Galatasaray ile John Terry'nin fört iddiasını işte böyle okuyucularına duyurdu.