4 Milyon Euro'yu reddetti

F.Bahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman, Azeri iş adamı Mübariz Mansimov'un takımı olan Lankeran'ın yıllık 4 milyon Euroluk teklifini "Sezon sonuna kadar dinleneceğim" diyerek kabul etmediği ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2014 Güncelleme 02 Ocak 2014, 01:27
4 Milyon Euro’yu reddetti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe eski teknik direktörü Aykut Kocaman'ın, Azeri ekibi Lankeran'ın teklifini reddettiği ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yakın dostu Mübariz Mansimov'un takımı olan Lankeran'ın, Denizli'den önce Aykut Kocaman'a teklifte bulunduğu, ancak gelecek sezona kadar kulüp çalıştırmak istemeyen Aykut Kocaman'ın bu isteği reddettiği öğrenildi. Mansimov'un Kocaman'a yıllık 4 milyon Euro gibi astronomik bir teklif sunduğu ifade edilirken, tecrübeli teknik adamın hem bu dönemde ailesiyle ilgilenmek hem de kendi kafasını toparlamak adına böyle bir karar aldığı bildirildi. Aykut Kocaman'ın, milli takım çalıştırmaya ise sıcak baktığı kaydediliyor.

KOCAMAN'A KAZAKİSTAN MİLLİ TAKIMI TEKLİFİ
DAHA önce çeşitli ülkelerin federasyonlarıyla görüşen Kocaman'ı, en son olarak Kazakistan Futbol Federasyonu'nun teknik direktörlüğe getirmeyi planladığı ifade edildi. Kazakistan Futbol Federasyonu tarafından, ülkede yatırım yapan Türk işadamları vasıtasıyla teklif sunulan Kocaman'ın bu konuyu düşünme aşamasında olduğu bildirildi.

KOCAMAN DiNLENMEK iSTiYOR!
AZERBAYCAN'dan gelen 4 milyon Euro'luk bu astronomik teklifi reddeden Aykut Kocaman'ın sezon sonuna kadar hiçbir takım çalıştırmak istemediği daha sonra ise bir milli takım çalıştırarak kariyerine devam etmek istediği öğrenildi.