Sezer ve Toraman'a af çıktı

Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak, İbrahim Toraman ve Sezer'i affettiklerini açıkladı. Albayrak, "Ancak bu konuda son sözü Bilic söyleyecek" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2013 Güncelleme 30 Aralık 2013, 01:36
Sezer ve Toraman’a af çıktı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta birbirleriyle kavga ettikleri için uzun süredir kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, yönetim tarafından affedildi. Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak, "Kaptanımız İbrahim Toraman affedildi. Adalet herkese eşit geçerli. İkisi de hatalı olduklarını anladılar. Teknik ekibimiz de tamam dedikten sonra biz de o yönde karar vermiştik. Biz de kaptanımızı ve Sezer Öztürk'ü istiyoruz" diye konuştu. 2 futbolcu 21 Ekim tarihinden bu yana A2 takımı ile çalışmalarını sürdürmekteydi.

SON KARAR BİLİC'İN
Ancak Beşiktaş Yönetimi'nin aldığı bu karara rağmen bu konuda son sözü Bilic'in söyleyeceği öğrenildi. Ancak yaşanan sakatlıklar nedeniyle dar bir kadroyla mücadele etmek zorunda kalan Bilic'in bu karara onay vermesi bekleniyor.

TORAMAN GERİ DÖNDÜ!

Devre arasında takımdan ayrılması gündeme gelen İbrahim Toraman böylece Beşiktaş'ta kalmış oldu. Taraftar da onu çok özledi.