Hamburg harekatı

Sarı-Kırmızılı formayı giymek istediğini açıklayan Tolgay Arslan ve Hakan Çalhanoğlu ile prensipte anlaşma sağlayan G.Saray yönetimi, Hamburg'a 8.5 milyon Euro'luk teklif sunmaya hazırlanıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Aralık 2013 Güncelleme 24 Aralık 2013, 00:44
Hamburg harekatı

İÇİNDEKİLER

Cimbom gurbetçi operasyonu için düğmeye bastı... Uzun bir süredir göz hapsinde tuttuğu Hamburg'un iki genç yıldızı Hakan Çalhanoğlu ve Tolgay Arslan'ı bitirmek için harekete geçen Galatasaray yönetimi, bu hafta içinde Almanya'ya çıkarmaya hazırlanıyor.

"SADECE GALATASARAY"
Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Roberto Mancini'nin de transferine onay verdiği Hakan ve Tolgay ile prensip anlaşmasına varmış durumda... Bu sezon Bundesliga'da harika bir performans sergileyen Hakan Çalhanoğlu önceki gün yaptığı açıklamada, "Kalbim sarı kırmızı renkler için atıyor. Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynarım. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta yapamam" demişti.

TULUN, ALMANYA YOLCUSU
Aynı şekilde Tolgay Arslan da Galatasaray yönetiminin yaptığı teklife 'evet' dedi... Sarı- Kırmızılılar şimdi Hamburg'u ikna etmek için kolları sıvadı. Sportif Koordinatör Bülent Tulun'un birkaç gün içinde Almanya'ya gitmesi bekleniyor. Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar Hakan için 6 milyon Euro, Tolgay için de 2.5 milyon Euro'luk teklif sunacak.

HAKAN MUTLAKA BİTECEK!
Hamburg'un bu teklife nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. Fakat Galatasaray yönetiminin iki yıldızı bitirmek için her türlü fedakarlığı yapacağı belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar özellikle Bundesliga'nın en yetenekli genç futbolcularından biri olarak gösterilen Hakan Çalhanoğlu'nu mutlaka almak istiyor.