Var mı yan bakan!

Kweuke'nin golüyle geriye düşen Kanarya 45'te Cristian'ın müthiş frikiğiyle skoru 1-1 yaptı. 83'te Webo'yla 2-1 öne geçen Fenerbahçe soyunma odasında ilginç bir poz verip rakiplerine mesaj gönderdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2013 Güncelleme 08 Aralık 2013, 01:04
Var mı yan bakan!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe deplasman serisini sürdürdü. Sarı-Lacivertliler 1-0 yenik duruma düştükleri maçta Ç.Rizespor'u dış sahada 2-1 yenmeyi başardı. Ç.Rizespor ilk tehlikeli atağını 6. dakikada yaptı. sağ kanattan hareketlenen Cernat'ın ortasında gerilerden gelen Sercan'ın yaptığı kafa vuruşunda top üstten dışarı gitti. 11'de Tevfik'in pasında Sercan topu Cernat'a aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda top Volkan'dan döndü. Dönen topa vuran Kweuke Ç.Rizespor'u Fenerbahçe önünde 1-0 öne geçirdi. 45+2'de Emenike'nin düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Cristian topu Serkan'ın üstünden filelere göndererek eşitliği sağladı. Devre 1-1 sona erdi.

ALPER'İN KAFA VURUŞUNU KALECİ SERKAN ÖNLEDİ
Maçın 2. yarısında Fenerbahçe bambaşka bir kimliğe büründü ve rakip kaleye büyük baskı kurdu. 51. dakikada Caner'in ortasında Oboabona topu kornere gönderdi. 57'de F.Bahçe mutlak golü kaçırdı. Kuyt'ın ortasında Alper'in kafa vuruşunu Serkan kornere gönderdi. 60'da Kıvanç'ın pasında Cernat kaleciyle karşı karşıya kaldı ama Volkan topu uzaklaştırdı.

WEBO TAKIMINI ZAFERE TAŞIYAN İSİM OLDU
71. dakikada Gökhan'ın ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı. 75'te Emenike'nin pasında Cristian ceza alanına girdiği sırada Serkan çıkarak topu kontrol etti. 83'te kullanılan köşe atışında Webo'nun yaptığı kafa vuruşu ağlara gitti ve F.Bahçe skoru 2-1 yaptı. Böylece Kanarya zorlu deplasmanı kazanarak arka arkaya 6. deplasman galibiyetini aldı.

2'NCİ YARIDA ROLLER DEĞİŞTİ
Fenerbahçe Çaykur Rizespor önünde ilk yarıya durgun başladı. Gole kadar bir varlık gösteremeyen Sarı-Lacivertliler 1-1'den sonra çok etkili oldu. 2. yarıda Rizespor dururken F.Bahçe göz doldurdu.

CRISTIAN'DAN 1 GOL, 1 ASİST
Fenerbahçe' nin Brezilyalı yıldızı Cristian Baroni dün yine maça damgasını vuran isim oldu. Yıldız oyuncu takımının beraberlik golünü atarak Fenerbahçe'ye hayat verdi. Webo'nun attığı galibiyet golünde de köşe atışını kullanan isimdi. Her yerde o vardı.

ASLAN'A İNCE GÖNDERME
F.Bahçeli oyuncular G.Saraylı Drogba, Melo ve Chedjou'ya atıfta bulunarak soyunma odasında ilginç bir poz verdi.

İLK YARI LİDERLİĞİ İÇİN DEV ADIM ATTILAR
F.Bahçe Kasımpaşa'nın puan kaybetmesiyle ilk yarı liderliği için avantaj sağladı.
Fenerbahçe Çaykur Rizespor'u deplasmanda devirirken en yakın rakibi Kasımpaşa'nın berabere kalmasıyla 2.sıradaki rakibiyle puan farkını 8'e çıkırmış oldu. Beşiktaş bu hafta Sivas'ı yense bile 2. sıraya çıkacak ama F.Bahçe ile arasındaki puan farkı 7 olacak. Fenerbahçe ilk yarının son 3 maçına büyük avantajla çıkacak.