Başarının sırrı aile olmak

Futbolda ve basketbolda doludizgin yoluna devam eden Fenerbahçe'de Başkan Yıldırım 2 gözbebeğini bir araya getirdi Son derece samimi bir ortamda geçen yemek resmi siteden "Biz bir aileyiz" başlığıyla okurlara duyuruldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2013 Güncelleme 16 Kasım 2013, 02:26
Başarının sırrı aile olmak

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de dün sürpriz ve anlamlı bir buluşma gerçekleşti. Başkan Aziz Yıldırım, başarıdan başarıya koşan iki teknik adamı Ersun Yanal ile Zeljko Obradovic'i dün öğle yemeğinde bir araya getirdi. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yenen yemeğe Kulüp CEO'su Hakkı Hasan Yılmaz, futbol takımı idari menajeri Hasan Çetinkaya ve F.Bahçe Ülker Menajeri Mirsad Türkcan da katıldı. Yemekte "Biz bir aileyiz" mesajı verildi. F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, basketbol takımının koçu Obradoviç'e övgüler yağdırdı. Ersun Yanal "F.Bahçe ailesi olarak bir bütünüz. Güzel bir öğle yemeği yiyip sohbet ettik. Bu birlikteliği maçlarda da yaşıyoruz. Bu sene Fenerbahçe senesi. Hepimizin amacı Fenerbahçe'nin her branşta başarılı olması. Basketbolu seviyorum ve elimden geldiği kadar da takip ediyorum. Zeljko Obradovic kendini dünyaya kanıtlamış bir coach. Onu çok beğeniyorum" ifadesini kullandı.

FENERBAHÇE İÇİN BÜYÜK AVANTAJ
Ersun Yanal sözlerine şöyle devam etti: Şu bir gerçek ki Zeljko Obradovic olağanüstü bir kariyere sahip Onunla sohbet etmek, deneyimlerinden, yaşadıklarından faydalanmak gerektiğine inanıyorum. Böyle değerli bir koça sahip olmak hem ülkemiz hem de Fenerbahçe için çok büyük bir avantaj."

BİRBİRLERİNE DESTEK VERDİLER
Obradovic futbol takımının maçlarına, Ersun Yanal da basketbol takımının maçlarına gidiyor. Özellikle Yanal, Fenerbahçe Ülker Arena'daki maçları kaçırmıyor. Her iki teknik adamn da birbirleri hakkında övgü dolu sözler söyledi.

FUTBOLUN DA TAKiPCiSiYiM
Galatasaray derbisine gittiğini söyleyen Obradovic, "Fenerbahçe'yi futbolda da takip ediyorum. En büyük destekçileri de benim" dedi
Başkan Aziz Yıldırım'ın organize ettiği yemekte Obradovic, futbol takımı ve Ersun Yanal için övgü dolu sözler sarfetti. Yanal ile tanışma fırsatı bulduğu için mutlu olduğunu söyleyen Sırp teknik adam, "Paylaşımlarımız oldu. Galatasaray maçına gitme fırsatı yakaladım ve tribünden desteğimizi verdik. Çocukluğumda futbol oynadım. Futbolu çok seviyorum ve iyi bir futbol seyircisiyim. Futbol takımı iyi bir atmosfer yakalamış. İyi bir ekip ruhu var. En büyük temennim bu grafiği sürdürmeleri ve kupaları elde etmeleri. En büyük destekçileri de benim" diye konuştu.

14 RESMİ MAÇIN 13'ÜNÜ KAZANDI
Fenerbahçe Ülker, Obradoviç'le 14 resmi maçın 13'ünden galibiyetle ayrıldı. Sırp teknik adam, otoritesi ve bilgisiyle takımın çehresini değiştirdi.

ÖVGÜ DOLU SÖZLER VARDI
Hem Ersun Yanal, hem de Obradovic birbirlerine övgü dolu sözler sarfetti ve destek verdi.

SAMİMİ ORTAM
Yılrdırım'ın organize ettiği öğle yemeği samimi ve huzurluk bir ortamda gerçekleşti.