Hepinize helal olsun

Futbolcularına hitap eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Şampiyonluğu ne kadar istediğinizi sahada gösterdiniz. Terinizin son damlasına kadar mücadele ettiniz. Şampiyonluğu hakediyoruz. Hepinizine helal olsun" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2013 Güncelleme 12 Kasım 2013, 00:24
Hepinize helal olsun

İÇİNDEKİLER

Pazar gecesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbide maçta Galatasaray'ı 2-0 yenen Fenerbahçe ezeli rakibi ile arasındaki puan farkını 9'a çıkartırken, ortaya koyduğu müthiş irade ve mücadele ile de "Bu sezon şampiyonluğu kimseye bırakmam" mesajını verdi. Derbi zaferini sahanın ortasında taraftarlarıyla birlikte kutlayan Sarı-Lacivertli futbolcuların bu coşkusu soyunma odasında da devam etti. Teknik direktör Ersun Yanal'ın Sarı-Lacivertli futbolculara yaptığı konuşma ise bu coşkuyu daha da arttırdı. "Maçın her anında sadece Galatasaray zaferini değil, şampiyonluğu ne kadar istediğinizi ortaya koydunuz" ifadesini kullanan tecrübeli teknik adam, "Terinizin son damlasına kadar mücadele ettiniz. Bu karakterli yapınızla şampiyonluğu hakedeyorsunuz. Terinizin son damlasına kadar sahada savaştınız ve mücadele ettiniz. Hepinize helal olsun" diye konuştu. Arka adalesinde oluşan yırtığa rağmen 2. yarıya çıkan maçı tamamlayan Volkan Demirel'e de ayrıca teşekkür eden Yanal'a tecrübeli filye bekçisinin verdiği cevap son derece anlamlıydı: "Hocam siz anjiyo olup, damarlarınıza stent taktırıp ertesi gün idmanha çıktınız. Hiç dinlenmeden de 1 gün sonra maça çıktınız. Benim yaptığım fedakarlığın lafı mı olur"

PUAN FARKINI DAHA DA ARTTIRMALIYIZ
Bundan sonrasına daha da dikkat etmeli gerektiğini belirten Yanal, şöyle devam etti: "Engelleri bir bir aşıyoruz ama lig daha bitmedi. Bitmesi bir yana yarısına bile gelmedik. Bundan sonraki her maçımızı final havasında oynayıp puan farkını daha da arttıralım."

YANAL'IN KARNESİ HARİKA
Ligde 11 maçta 9 galibiyet alan Fenerbahçe şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşıyor. Ersun Yanal'ın öğrencileri bu performansını devam ettirirse ilk yarı sonunda puan farkını daha da açabilir.