Her zaman dik durdum

Beşiktaş kaptanı bugüne kadar davranış olarak herkese örnek olduğunu öne sürdü. İbrahim Toraman olaylar karşısında eğilmediğini belirterek, "Her zaman dik durdum. Haklıysam sonuna kadar savunurum" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2013 Güncelleme 19 Ekim 2013, 01:06
Her zaman dik durdum

İÇİNDEKİLER

İbrahim Toraman'dan geri adım yok... Sezer Öztürk ile kavga ettiği gerekçesiyle süresiz olarak kadro dışı bırakılan Beşiktaş kaptanı Süleyman Seba Spor Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. Burada Başkan Fikret Orman ve yöneticilerle bir araya gelen İbrahim Toraman, 10 yıldır camianın içinde olduğunu ifade ederek, "Beni birileri sürekli taraftarın önüne atmaya çalışıyor. Beşiktaş kaptanı ve oyuncusu olarak ne görev verilmişse yaptım. Davranış olarak herkese örnek oldum. Yaptığım takımın daha iyi olması ve menfaatleri adına uyarmaktır. Ben her zaman dik durdum. Olaylar karşısında eğilen biri değilim. Haklıysam sonuna kadar savunurum. Kimseye saygısızlık yapmadan takımın yararına davrandım" dedi. Başkanın ve yönetimin kararına saygı duyduğunu vurgulayan İbrahim Toraman, "Özür dilemiyorum çünkü ortada birşey yok. Ortak paydada buluşalım. Beşiktaş'ın menfaatleri için birşey yapılırken olay bu noktaya getiriliyor. Bu kadar uzatılmaması gerekiyor" ifadesini kullandı.

BENİM BİR OLAYIM OLSA HEMEN BÜYÜTÜYORLAR
Geçmişte de bazı olayların yaşandığını hatırlatan İbrahim Toraman, "Başımızda büyüklerimiz var. Neyin doğru, neyin yanlış olduğu konusunda en iyi kararı onlar veriyor. Böyle olaylar birçok takımda yaşandı ve bir, iki günde unutuldu. Ama benim en ufak bir olayım olsa hemen büyütülüyor. Bu da hem bana hem de takıma zarar veriyor" dedi. Geçmişte İbrahim Üzülmez ile yaşadığı olayda da konuşmadığını belirten Toraman, "Sezer olayında da hiç konuşmadım" dedi.

SEZER'E TEMPOSUNU YÜKSELTMESİNİ SÖYLEDİM
Sezer'e iyi niyetli uyarılarda bulunduğunu söyleyen Toraman, "Belki o anki mutsuzluğu veya başka bir durumdan dolayı olay bu hale geldi. Birilerini uyarmayacaksak o zaman hiçbir şey yapmamamız lazım. Hatam olsaydı herkesten özür dilerdim. Sezer'e temposunu yükseltmesini söyledim. O da bana tempomun düşük olduğunu söyledi. Olay tamamen bundan kaynaklandı. İstanbul'da kendisiyle oda da konuşmak istedim ama bir anda olaylar büyüdü" diye

AFFETME SİNYALLERİ
Beşiktaş'ta bayramlaşma töreni Süleyman Seba Spor Salonu'nda yapıldı. Başkan Fikret Orman, yöneticiler, Divan Kurulu üyeleri ve bir grup futbolcu bayramlaşma törenine katıldı. Başkan Fikret Orman kaptan İbrahim Toraman'la bayramlaşırken kendisine sıcak davrandı. Bu hareket, "Yönetim 2 oyuncuyu affedecek" yorumlarına neden oldu.

RAPORUN SONUCU BEKLENİYOR
Beşiktaş'ta İbrahim ve Sezer Öztürk hakkında verilecek karar için rapor bekleniyor. 2 oyuncunun durumu bayram sonunda belli olacak.