Önce fırtına sonra alabora

Karadeniz Fırtınası 84. dakikaya kadar Yusuf, Adrian ve Henrique'nin golleriyle 3-1 öndeydi. Floccari, 84 ve 85'te attığı gollerle Lazio'ya 1 puanı getirdi... Trabzon büyük fırsatı tepti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2013 Güncelleme 04 Ekim 2013, 02:12
Önce fırtına sonra alabora

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'dan harakiri! Bordo-Mavili ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde J Grubu'ndaki 2. maçında Lazio ile sahasında 3-3 berabere kaldı. Trabzonspor mücadeleye fırtına gibi başladı. 12. dakikada Henrique'nin müthiş pasında kaleci Marchetti ile karşı karşıya kalan Yusuf Erdoğan, topu ağlarla buluşturdu... Bordo-Mavililer temposunu bir an olsun azaltmadı. Adrian, 22. dakikada müthiş bir şutla kaleciyi avladı... Polonyalı yıldızın şandere gönderdiği topla Fırtına, 2-0 öne geçti...

AVNİ AKER'DE 34 DAKİKADA 4 GOL
Lazio yediği iki golden sonra Trabzonspor kalesine yüklenmeye başladı. 29. dakikada Trabzonspor savunmasının yaptığı hatayı iyi değerlendiren Onazi, kaleci Onur'un üzerinden topu ağlarla buluşturdu ve farkı 1'e indirdi. 34'te sahneye UEFA'nın kralı Henrique çıktı. Adrian'ın ara pasında topla buluşan Henrique skoru 3-1 yaptı.

KABUS DOLU DAKİKALAR BİTMEDİ
Trabzon'da 72. dakikada Alanzinho kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturuamadı. 84. dakikada kalecimiz Onur hatalı çıktı. Floccari kafayla topu ağlarla buluşturdu. 1 dakika sonra yine aynı oyuncuyla beraberlik golünü atan Lazio, resmen piyango tutturdu. Apollon ise deplasmanda Legia'yı 1-0 yendi.

3 GOL ATABİLEN 4. TAKIMIZ!
Lazio karşısında ilk yarıdan 3 gol bulan Trabzonspor, İtalyan ekibine Avrupa'da ilk 45 dakikada 3 gol atmayı başaran Valencia, R.Madrid ve Tenerife'den sonra 4. takım olmayı başardı. Ancak, 3 gol attığımız bir maçta Lazio'yu elimizden kaçırmamız da bir hayli ilginçti.