Sow Ocak'ta gidiyor

Teknik patron Ersun Yanal, dilini tutamayan Sow'u önce uyaracak. Sonra para cezası kesecek, ocak ayında ise satış listesine koyacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2013 Güncelleme 04 Eylül 2013, 01:35
Sow Ocak’ta gidiyor

İÇİNDEKİLER

Yönetimden tam destek alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Moussa Sow konusunda taviz vermeyecek gibi görünüyor. Tecrübeli teknik adam Sow ile milli takım dönüşü sonrasında özel bir konuşma yapacak. Yanal, Eskişehirspor maçında da zorla oyuna soktuğu Senegalli yıldız için ipleri koparma noktasına geldi.

DURUM KRİTİK
Ersun Yanal, Sow ile yapacağı özel görüşmede futbolcusunu uyardıktan sonra para cezası alması için yönetime rapor verecek. Ersun Yanal, Senegalli futbolcunun davranışlarını düzeltmemesi durumunda ocak ayındaki ara transfer döneminde satış listesine koyacak. Önümüzdeki haftalar Moussa Sow için çok kritik olacak.

YANAL'A AĞABEY SALVOSU İLETİSİM SORUNU VAR!
Sow'un hem ağabeyi hem de menajeri olan Abdullah Sow, "Bu sadece maçl a ilgili değil. Kadroya almama sorunu değil. Hocanın iletişim sorunu var" dedi. Abdullah Sow, "Kadroda olmadığını kendi söylemiyor. İki futbolcu geliyor ve kadrodra yoksun diyor" ifadesini kullandı.