145 milyon $'lık tarihi imza

Siyah-Beyazlı kulüp, 3+2 yıllık forma göğüs reklamından 29 milyon dolar, 10+5 yıllık stadyum isim hakkından da 116 milyon dolar kazanacak... Başkan Fikret Orman, "Futbol tarihinin en büyük ve en önemli sponsorluk anlaşmasını yaptık" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2013 Güncelleme 21 Ağustos 2013, 01:18
145 milyon $’lık tarihi imza

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'tan tarimi imza... Siyah- Beyazlı kulüp, İngiliz iletişim devi Vodafone ile toplam 145 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması yaptı. Düzenlenen imza törenine Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Gökhan Sarı ile Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt katıldı. Türk futbol tarihinin en büyük ve en önemli sponsorluk anlaşmasını yaptıklarını belirten Başkan Orman, "Stadımızın adı Vodafone Arena olacak. Burada çok önemli başarılar yaşayacağız" dedi.

GALATASARAY'A TÜRK TELEKOM GÖNDERMESİ!
Orman, bir gazetecinin Galatasaray'ın Türk Telekom ile 135 milyon dolarlık bir anlaşmayı daha kısa bir dönem için yaptığını söylemesi üzerine de, "O anlaşmanın metinleri bizde var. Ayrıntılarını paylaşmak istemiyorum. Ama bizimki en büyük anlaşma. Bilerek bu ifadeleri kullandık" dedi. Fikret Orman, bir an önce yeni statlarına geçmek istediklerini de belirterek, "Heyecan içindeyiz" diye konuştu.

REKLAM HAKKI VE TEKNOLOJİ ALT YAPISI!
Beşiktaş Kulübü, Vodafone ile yapılan anlaşmanın ayrıntılarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Buna göre, önümüzdeki sezondan geçerli olmak üzere forma göğüs reklamı için 3+2 yılda Vodafone'dan 29 milyon dolar alınacak. Yeni stadın isim hakkı, teknoloji alt yapı yatırımı ve reklam hakları için de 10+5 yıllığına 116 milyon dolarlık anlaşma yapıldığı bildirildi.

ORMAN'DAN MUTLUSU YOK
Uzun süredir çalıştığı sponsorluk anlaşmasını hayata geçiren Başkan Fikret Orman objektiflere zafer pozu verdi.