Araya devlet girdi!

G.Saray Başkanı Ünal Aysal ile F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Bakan Kılıç ve Yıldız'ın da araya girmesiyle maçı protokolden izledi, ama iki başkan birbirlerinin elini bile sıkmadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2013 Güncelleme 12 Ağustos 2013, 01:32
Araya devlet girdi!

İÇİNDEKİLER

Kadir Has Stadı'ndaki Süper Kupa finali öncesi herkesin merakla beklediği soru dün gece yanıtını buldu... G.Saray Başkanı Ünal Aysal, dev maçtan önce TAKVİM'e, "Aziz Yıldırım ile birlikte maç izlemem" demişti. İki dev kulübümüzün başkanı yan yana oturmasalar da protokol tribününde yerlerini aldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Gerilimi artırmamak için Süper Kupa Finali'ni izlemeye gitmeyeceğim" yönündeki açıklamasından sonra dün sabah Kayseri'ye gelmesi, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın ise, "Aziz Yıldırım'la yan yana maç izlemem" demecinin sonrasında maçı cezalı teknik direktör Fatih Terim'le locadan izleyeceğini belirtmesinin ardından finali protokol tribününden takip etseler de iki ismin karşılaşma öncesi yan yana geldiklerinde tokalaşmamaları ise dikkatlerden kaçmadı.

BAKAN SUAT KILIÇ ARALARINA GİRDİ...
İki ismin karşılaşmayı protokolden izleme yönündeki karar değişikliğinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın etkili olduğu öğrenildi. Protokol tribününün sağ başında Aysal, sol başında Yıldırım, aralarında ise Spor Bakanı Suat Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Kılıç, ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören yer aldı.

KILIÇ VE YILDIZ ETKİN ROL OYNADI
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasındaki zoraki de olsa gerilimin azalmasında Spor Bakanı Suat Kılıç ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın etkin rol oynadığı öğrenildi.

1- AYSAL BAŞKA YERE BAKTI...
F.Bahçe Başkanı Yıldırım, protokole geldiğinde G.Saray Başkanı Aysal başka yere baktı.

2- İKİ BAŞKAN EL BİLE SIKIŞMADI
F.Bahçe Başkanı Yıldırım, protokoldekilerle el sıkışırken G.Saray Başkanı Aysal'ı es geçti.

3- TANER YILDIZ'LA SARMAŞ DOLAŞ
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a sarıldı.

MAÇ SONUNDA DA SELAMLAŞMADILAR!
Ünal Aysal ile Aziz Yıldırım arasındaki gerginlik maç sonunda da devam etti...
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın gazeteniz TAKVİM'e yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düşmüştü. Aysal, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la yan yana karşılaşma izlemem" şeklinde bir açıklama yapmıştı. İkili dün gece göz göze ve yan yana gelmekten kaçındı. Süper Kupa finalinden sonra da iki başkan selamlaşmadan Kayseri'den ayrıldı.