Ocak'tan önce gelmemiz mümkün

Beşiktaş'ta Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun transferi gündemden düşmüyor. Oyuncunun menajeri Roberto Assis ile İstanbul'daki görüşmelerden net sonuç çıkmazken, Assis, "Haber bekleyin, Ocak'tan önce gelebiliriz" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2013 Güncelleme 04 Ağustos 2013, 01:03
Ocak’tan önce gelmemiz mümkün

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi kadrosunu ses getirecek yıldız bir isimle takviye etmeyi planlayan Beşiktaş'ta, "Ocak ayına kaldı" denilen Ronaldinho transferi için Brezilyalı oyuncunun cephesinden gelen son haber heyecan yarattı. Brezilyalı yıldızın hem ağabeyi hem de menajeri olan Roberto Assis'in geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkmasa da, Assis'in, "Bize biraz daha süre verin. Ronaldinho, Avrupa'da oynamaya çok sıcak bakıyor. Ocak ayını beklemeyebiliriz" dediği öğrenildi. Bu açıklama üzerine transfer dosyasını tamamen kapatmayan Siyah- Beyazlılar'ın ülkesine dönen Brezilyalı menajerin Ronaldinho ile görüştükten sonra kendilerini ileteceği cevabı beklemeye başladıkları öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin bu sıcak gelişmenin üstüne ara verdiği sponsor arayışlarına da yeniden hız verdiği kaydedildi. Yönetim, oyuncunun olumlu karar vermesi durumunda ilk etapta bulmaları gereken 10 milyon Euro'yu tedarik etmek için sponsorlarla yeniden görüşmeye başladı. Siyah-Beyazlı yönetimin, hafta içinde sponsor sorununu çözmesi bekleniyor.

ATLETİCO MINEIRO İLE BONSERVİSİ İÇİN KENDİ GÖRÜŞECEK
Brezilyalı yıldız Ronaldinho ve menajeri Assis'in ise oyuncunun kulübü Atletico Mineiro ile masaya oturarak bonservis konusunda kendilerine yardımcı olmalarını isteyecekleri kaydedildi. Ronaldinho'nun Brezilya'daki sponsorluk anlaşmalarının ise bir ara yol bulunarak çözülmeye çalışılacağı öğrenildi. Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası'nda boy göstermek isteyen Ronaldinho'nun yeniden Avrupa futbol kamuoyunda olmaya sıcak baktığı ve Beşiktaş'a gelmeye niyetli olduğu sızan haberler arasında yer alıyor.

ORMAN'DAN İLGİNÇ AÇIKLAMA!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Kadromuza 9 isimle takviye yaptık. Flaş bir futbolcu daha alabiliriz. Ancak, mevkiyi ve ismi teknik heyet belirleyecek" dedi. Başkan Fikret Orman'ın bu açıklaması Siyah-Beyazlılar'da transferin son güne kadar süreceğinin sinyali olarak yorumlandı.