Ocak'a kadar beklemeliyim

Beşiktaş, Ronaldinho'da mutlu sona yaklaşmak için bütün koşulları zorluyor. "Ocak'ta gelirim" diyen ismi ikna etmek için önemli yol kat eden yönetim, 7 milyon 500 bin Euroluk sponsor arayışına hız verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2013 Güncelleme 02 Ağustos 2013, 00:00
Ocak’a kadar beklemeliyim

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız Ronaldinho'nun transferinde mutlu sona ulaşabilmek için bütün koşullarını zorluyor... Yönetim, Brezilya'da formasını giydiği Atletico Mineiro ile Ocak'a kadar sözleşmesi bulunan ve, "Ocak'tan önce gelemem" diyen yıldız oyuncuyu, Türkiye'de sezon başlamadan imza atması için iknaya çalışıyor. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin oyuncunun menajeri Assis'le İstanbul'da yaptığı görüşmelerde bu konuda önemli mesafe aldığı kaydedildi.

7 MİLYON 500 BİN EURO'LUK SPONSOR!
Brezilyalı yıldızı Ocak'a kalmadan gelmeye ikna etmek üzere olan Beşiktaş yönetiminin, bir yandan da kaynak arayışına girdiği öğrenildi. Oyuncu için kasadan ilk etapta çıkacak para 10 milyon Euro... Bunun 2.5 milyon Euro'sunu yönetim karşılayacak. 7.5 milyon Euro içinse sponsor arayışlarına hız verildi.