Riera gidiyor Kolarov geliyor

Yabancı kontenjanı nedeniyle eli kolu bağlanan G.Saray'da Riera'nın gönderilmesine karar verildi. Terim'in gözdesi Kolarov için birkez daha harekete geçildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2013 Güncelleme 25 Temmuz 2013, 01:34
Riera gidiyor Kolarov geliyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da kanayan yara haline gelen sol bek sorunu giderek büyüyor... Yabancı kontenjanı nedeniyle eli kolu bağlanan Sarı-Kırmızılı yönetim, takımdan gönderilmesi düşünülen Albert Riera'nın da ayrılığa yanaşmaması sonrasında sol bek transferini askıya almıştı. Fakat son oynanan Malaga maçında bu bölgede yaşanan sıkıntının birkez daha gün yüzüne çıkması üzerine Galatasaray'da yeniden hareketlilik yaşanmaya başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in önceki gün yönetimle bir araya geldiği ve "Mutlaka bir sol bek almalıyız" dediği öğrenildi. Bu görüşme sonrasında Başkan Ünal Aysal'ın talimatıyla yeniden sol bek transferi için düğmeye basıldığı öğrenildi.

BU KEZ TEKLİF DAHA YÜKSEK OLACAK!
Dengesiz davranışları nedeniyle Carlinhos'a soğuk bakan Fatih Terim'in yönetime Aleksandar Kolarov'un ismini verdiği belirlendi. Daha önce de Sırp yıldız için Manchester City'nin kapısını çalan Galatasaray yönetimi yüksek maliyet nedeniyle geri adım atmıştı. Fakat mutlaka bir sol bek almak isteyen yönetimin bu kez daha yüksek bir teklifle masaya oturması bekleniyor.

8 MİLYON EURO CİMBOM'U ZORLAYACAK
M.City'de Gael Clichy'nin arkasında kalan ve takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Kolarov'un Galatasaray'a sıcak baktığı belirtiliyor. Fakat İngiliz kulübünün 8 milyon Euro'luk talebinin Sarı-Kırmızılılar'ı zorlaması bekleniyor. Kolarov'da pürüz çıkması halinde, rotanın bir dönem gündeme gelen Jeremy Mathieu'ya döneceği ifade edildi.