Benfica'ya Emenike resti

Cardozo için 4 gündür süren pazarlıklarda Benfica'nın tavrından bunalan Fenerbahçe'de yeni hedef Emenike... Nijeryalı yıldızla daha önce anlaşan yönetim Spartak Moskova'ya 12 milyon Euro teklif etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2013 Güncelleme 24 Temmuz 2013, 02:28
Benfica’ya Emenike resti

İÇİNDEKİLER

Golcü transferi için çok yoğun bir mesai harcayan Fenerbahçe'de gündem sürekli değişiyor... Yaklaşık 4 gündür Lizbon'da Benfica kulübü ile Oscar Cardozo pazarlığı yapan İdari Menajer Hasan Çetinkaya bir türlü son noktayı koyamadı. Dün de Portekiz kulübünün başkanı Vieira ile bir araya gelen Çetinkaya'nın yine anlaşma sağlayamadığı öğrenildi.

İSTANBUL' DAN YILDIRIM TALİMAT
15 milyon Euro'dan tek kuruş aşağıya düşmeyeceğini söyleyen Vieira'nın tutumu nedeniyle çok sinirlenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Hasan Çetinkaya'yı telefonla aradığı ve "Masadan kalk" talimatını verdiği öğrenildi. Bunun üzerine Vieira ile yapılan görüşmeden ayrılan Çetinkaya, sürpriz bir şekilde rotasını Rusya'ya çevirerek soluğu Moskova'da aldı. Hasan Çetinkaya daha önce de ismi sık sık Fenerbahçe ile anılan Emmanuel Emenike'nin transferi için Spartak Moskova ile masaya oturdu.

BENFICA GERİ ADIM ATABİLİR
Bu gelişmenin ardından Benfica'nın tutumunda yumuşama olabileceği ve rotanın yeniden Cardozo'ya dönebileceği belirtiliyor. Fakat Lizbon cephesinde olumlu bir gelişme yaşanmazsa Fenerbahçe yönetimi Emenike transferini bitirecek. Öte yandan dün Oscar Cardozo transferiyle ilgili ilk kez konuştu.

CARDOZO KONUŞTU: BEKLİYORUM
Durumunun belirsiz olduğunu ifade eden Paraguaylı golcü, "Şu an hiçbir şey kesin değil. Bekliyorum. Görüşmeler çok uzun sürdü" ifadesini kullandı. Cardozo'nun menajeri Pedro Alvade ise, "Artık şu noktada her şey olabilir. Görüşmelerin iptali de ihtimal dahilinde. Önümüzdeki saatlerde göreceğiz" diyerek tablonun pek de parlak olmadığını ima etti.