Aslan'ın yeni rotası Kolarov

Galatasaray yönetiminin 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ve 6 milyon Euro satın alma opsiyonu teklifiyle Manchester City'nin kapısını çaldığı belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar, olumsuz gelişmelere rağmen Carlinhos defterini de kapatmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2013 Güncelleme 03 Temmuz 2013, 01:15
Aslan’ın yeni rotası Kolarov

İÇİNDEKİLER

Riera'nın sezona damga vuran sürpriz performansına rağmen sol bek transferi için büyük uğraş veren Galatasaray'da rota Aleksandar Kolarov'a dönmüş durumda... Fluminense formasını giyen Carlinhos'un tutarsız tavırları nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan Sarı-Kırmızılılar'ın Kolarov için Manchester City'ye resmi teklif yaptığı belirtiliyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Galatasaray, Sırp sol beki kiralamak istiyor. Yönetimin 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ve 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla İngiliz kulübüyle masaya oturduğu gelen bilgiler arasında... Yine İngiliz basınına göre Galatasaray'ın dışında, İtalyan devi Juventus da Aleksandar Kolarov'un transferi için girişimlerde bulunuyor.

PARA DEĞİL, DÜZENLİ FORMA İSTİYOR
Fakat Juventus'un mevcut kadrosunda 4 sol bek bulunması nedeniyle İngiliz basınındaki haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Manchester City'deki geleceği hakkında yaptığı açıklamada, "City'de mutluyum ama düzenli oynamak istiyorum. Menajerime de ayrılma isteğimi ilettim. Önemli olan para değil, tek isteğim futbol oynamak" demişti.

CARLINHOS'TA SÜRPRİZLER OLABİLİR!
2010 yılında Lazio'dan Manchester City'ye transfer olan Kolarov özellikle 2011-2012 sezonunda yaşanan şampiyonlukta önemli rol oynamıştı... Öte yandan Galatasaray'da Carlinhos defteri de kapanmadı. Sarı-Kırmızılılar, Kolarov için çok ciddi girişimler yapsa da Terim'in ilk tercihi olan Brezilyalı yıldızla ilgili önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler olması bekleniyor.