Muhteşem bir şölen

17. Akdeniz Oyunları dün gece görkemli bir kapanış töreniyle sona erdi. Komite Başkanı Addadi, "Oyunlar mükemmel bir şekilde gerçekleştirildi" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2013 Güncelleme 01 Temmuz 2013, 02:28
Muhteşem bir şölen

İÇİNDEKİLER

Akdeniz Oyunları dün gece yapılan görkemli kapanış töreniyle sona erdi. Oyunlarla ilgili görüşlerini aldığımız spor adamlarının ortak cümlesi, "Organizasyon muhteşemdi" oldu.

BÜYÜK BİR BAŞARI
Mersin Stadı'nın kapanış törenine Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) Başkanı Amar Addadi, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan katıldı. Addadi, yaptığı konuşmada, kısa bir hazırlık süresine rağmen başarılı bir organizasyon yapıldığını vurgulayarak, "Oyunlar mükemmel bir şekilde gerçekleştirildi. Bu Mersin ve Türkiye'nin büyük bir başarısıdır. Hep beraber Akdeniz Oyunları'nda güzel bir sayfa yazdık. Dostluk, kardeşlik ve duygu dolu anlar yaşadık" dedi. Bakan Suat Kılıç, "Olimpik hareket, Mersin'de yeni bir heyecan yeni bir dinamizm ve genç sporcularla buluşmayı başardı" diye konuştu. Oyunların ev sahibi Mersin ile bir sonraki oyunlara ev sahipliği yapacak Tarragona şehri arasında bayrak devir teslim töreni yapıldı.