Potanın Perileri nazar geldi

Potanın Perileri, İspanya karşısında beklenen performansından uzaktı. Hücumda istediklerini yapamayan Ay-Yıldızlılar, ilk kez yenildi. Milliler, perşembe günü Belarus ile çeyrek final maçı oynayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2013 Güncelleme 25 Haziran 2013, 00:55
Potanın Perileri nazar geldi

İÇİNDEKİLER

A Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Şampiyonası 2. tur (E) Grubu'ndaki son maçında İspanya'ya 61-48 yenilmekten kurtulamadı. Fransa'da düzenlenen şampiyonadaki ilk 5 maçından da galip ayrılan A Milli Kadın Takımımız, E Grubu'ndaki son maçında ise bir diğer namağlup takım İspanya'ya diş geçiremedi. Çeyrek finali daha önceden garantilemiş olan ve grup liderliği için mücadele eden Millilerimiz, hücumda istediklerini yapamayınca karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

4 OYUNCUMUZ 8 SAYI ÜRETTİ
Ay-Yıldızlı takımda Esmeral, Işıl, Nevriye ve Holingsworth 8 sayı üretmesine rağmen üretmesine rağmen yenilgiye engel olamadılar. Bu sonuçla E Grubu'nu tek mağlubiyetle İspanya'nın ardından ikinci sırada tamamlayan Ay-Yıldızlılarımız, F Grubu'nda 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle üçüncü olan Beyaz Rusya ile eşleşti. Millilerimiz 27 Haziran Perşembe günü TSİ 18.00'de Beyaz Rusya ile karşılaşarak son dörde kalma mücadelesi verecek.