İşte Fener'in yeni Alex'i

Sarı-lacivertliler, CSKA'nın 10 numarasının peşinde. Rus basını, Moskova ekibi ile kontratı 6 ay sonra bitecek Japon futbolcu için, "Fenerbahçe 750 bin euro bonservis bedeli önerdi" diye yazdı. 27 yaşındaki futbolcu gelmeye hazır

Giriş Tarihi 13 Haziran 2013, 00:00 Güncelleme 13 Haziran 2013, 09:09
İşte Fener’in yeni Alex’i

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine söylediği "Cardozo ve Ekotto'dan sonra bir bomba daha patlatabilirim" sözünün ardından Rus basını, Keisuke Honda'yı Fenerbahçe'nin istediğini yazdı. Rus kulübü ile kontratı 6 ay sonra bitecek Honda için yöneticilerin CSKA'ya teklif götürdüğü ve bonservis bedeli olarak 750 bin euro önerdiği iddia edildi. Ancak Ruslar'ın Honda'yı bırakmak istemediği ve bu nedenle bonservisi için 2 milyon euro istediği kaydedildi. Japon futbolcu ise ayrılmak istediğini belirterek "Buradaki işimin bittiğini düşünüyorum" yorumunu yaptı.

FRİKİKLERİ İLE TANINIYOR
27 yaşındaki Honda F.Bahçe'ye transfer olursa Alex de Souza'nın bölgesinde görev yapacak. Fener ve Milan'ın yakın takibinde olan Japon yıldız ile bu iki kulübün yanı sıra Schalke ve Liverpool da ilgileniyor. Geçtiğimiz sezon CSKA formasıyla çıktığı 32 karşılaşmada 10 gol atan ve 7 asist yapan Honda, mesafe tanımaksızın kullandığı süper frikikleri ile tanınıyor. Honda, 3.5 yılda 102 maça çıktı. 23 gol atıp, 25 asist yaptı.