Bruno Alves Fener'de

Alves'in menajeri ile görüşen Ömer Temelli ile Hasan Çetinkaya mutlu sona ulaştı. F.Bahçe, 32 yaşındaki futbolcu için 5.5 milyon Euro bonservis ödeyecek. Alves 2.5 milyon alacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2013 Güncelleme 06 Haziran 2013, 02:06
Bruno Alves Fener’de

İÇİNDEKİLER

Ezeli rakibi Galatasaray'ın elinden Alper Potuk'u kaparak olay yaratan Fenerbahçe bir bomba daha patlattı... Sarı-Lacivertli yönetim, Zenit ve Portekiz Milli Takımı'nın defansının kilit ismi Bruno Alves'i renklerine bağladı.



AÇIKLANDI!
Yaklaşık 3 gündür Rusya'da bulunan İdari Menajer Hasan Çetinkaya ve Asbaşkan Ömer Temelli, Portekizli stoperin transferi için uğraş veriyordu. İlk olarak Zenit'le masaya oturan ikili, 5.5 milyon Euro'luk teklifiyle Rus kulübünü ikna etti. Dün F.Bahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Zenit'le her konuda anlaşma sağlanmıştır" denildi.



UFAK PÜRÜZLER GİDERİLDİ
Çetinkaya ve Temelli akşam saatlerinde de Bruno Alves'le aradaki ufak pürüzleri giderdi. 32 yaşındaki futbolcuyla yıllık 2.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi. Zenit kulübü de resmi siteden Alves için veda ve teşekkür mesajı yayınladı.

TAKVİM 12'DEN VURDU!
Her zaman en doğru haberleri okuyucularına ulaştıran TAKVİM Spor, Bruno Alves'in Fenerbahçe'ye transferini adım adım takip etti ve adeta tam 12'den vurdu.