Arjen Robben satış listesinde

Bir gol ve bir asistle Şampiyonlar Ligi finaline damga vuran Arjen Robben, yine Bayern Münih tarafından satış listesine konmaktan kendisini kurtaramadı..

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 26 Mayıs 2013, 21:23
Arjen Robben satış listesinde

İÇİNDEKİLER

Hollandalıdan pek hazzetmediği bilinen yeni teknik direktör Josep Guardiola'nın, Robben'i yeni sezonda kadrosunda istemediği artık kesinleşti.

Peki 29 yaşındaki yıldızı kim alacak? Yaz aylarından en çok konuşulması beklenen konulardan biri kuşkusuz bu.

L'Equipe gazetesinin haberine göre Bayern'in Robben'e biçtiği bonservis bedeli tam 20 milyon avro. Buna bir de Hollandalının alacağı bedel eklendiğinde, yıldız futbolcunun maliyeti enikonu yükseliyor. Ancak Galatasaray, buna rağmen Robben'in peşinde koşan takımlar arasında yer alıyor.

Özellikle de Robben'in vatandaşı Galatasaraylı Wesley Sneijder'in, bir aşamada devreye girerek transfer için kulis yapması, olasılıklar arasında sayılıyor.


Öte yandan Robben'in peşinde Avrupa'nın dev kulüplerinin de olması, Galatasaray için önemli bir dezavantaj. Ünlü futbolcunun peşinde Manchesyer City, Tottenham ve Inter de var.

Arjen Robben, Bayern Münih formasıyla dört sezonda 97'si ilk onbirde olmak üzere 121 resmi maça çıktı, 67 gol attı ve 8999 dakika sahada kaldı.

Goal.com