Çöküş!

Gekas'ın golüne Pektemek yanıt verdi. Fakat Yunan yıldız önce skoru 2-1 yaptı. Sonra Gökhan'ı attırıp, penaltı kaçırdı 10 kişi kalan Beşiktaş, Uğur ve Emin'in golleriyle dağıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2013 Güncelleme 21 Nisan 2013, 00:52
Çöküş!

İÇİNDEKİLER

Kartal darmadağın!.. Ligde kalma mücadelesi veren Akhisar'a konuk olan Siyah-Beyazlılar çok ağır bir yenilgi alarak sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 6 maçta 11. puan kaybını yaşayan Beşiktaş, Avrupa Ligi şansını da tehlikeye soktu. Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Akhisar golü buldu. Yunan forvet Gekas yakın mesaferen McGregor'u mağlup etti: 1- 0. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Beşiktaş 27. dakikada Mustafa Pektemek'ın şık kafa vuruşu ile 1-1'i buldu. Fakat Siyah- Beyazlılar'ın gol sevinci sadece 1 dakika sürdü.

GEKAS TEK BAŞINA MAÇI BİTİRDİ!
Savunmanın arkasına sarkan Gekas, topu McGregor'un altından filelere yolladı: 2-1. İlk yarı bu skorla sona erdi. Dakikalar 56'yı gösterdiğinde maçın kader anı yaşandı. Gekas gole giderken Gökhan Süzen tarafından düşürüldü. Hakem Kuddusi Müftüoğlu, penaltı noktasını gösterirken Gökhan'ı oyundan attı. Fakat Yunan golcünün penaltı vuruşunu kaleci McGregor kurtardı.

EMİN 25 METREDEN FÜZE YOLLADI
10 kişi kalan Beşiktaş karşısında üst üste pozisyonlara giren Akhisar 74. dakikada farkı ikiye çıkardı. Soldan kullanılan köşe vuruşunda Uğur'un kafası ağlara gitti: 3-1. Rakibini adeta şoka sokan Yeşil-Siyahlılar, 81. dakikada bir gol daha buldu. 25 metreden harika bir vuruş yapan Emin topu 90'a yolladı: 4-1. Böylece Akhisar, Beşiktaş'a son yılların en ağır yenilgisini tattırdı.

ARTIK AVRUPA LİGİ BİLE TEHLİKEDE
Şampiyonluk yarışı ve Şampiyonlar Ligi hedefinin uzağından kalan Beşiktaş dünkü yenilgiyle Avrupa Ligi'ni de tehlikeye attı.