Yine bana hüsran

90 dakika boyunca gol pozisyona girmekte zorlanan Trabzonspor'da forvetler yine çok etkisiz kaldı. Kümede kalmak için son kozlarını oynayan Akhisar, Yunan Gekas'ın golüyle bitime 6 hafta kala Bordo-Mavililer'i yine korku tüneline soktu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2013 Güncelleme 08 Nisan 2013, 00:13
Yine bana hüsran

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ateş hattından kurtulmaya çalışan Trabzonspor, deplasmanda Akhisar Belediye ve Gençlikspor'la yaptığı karşılaşmada rakibine 1-0 yenilerek son derece önemli bir 3 puandan oldu. Bordo-Mavililer, bu sonuçla 34 puanda kalırken Akhisar Belediye ise 29 puan oldu.

ZOKORA ÇOK AĞIR KALDI!
Karşılaşmanın ilk yarısında Trabzonspor, rakibi karşısında daha fazla pozisyon bulan taraf oldu. İlk yarının en ciddi pozisyonunu ise Bordo-Mavili takım adına Zokora yakaladı. 38. dakikada Bilal'le girdiği ikili mücadeleyi kazanan Fildişili oyuncu, kaleci Oğuz'la karşı karşıya kaldı. Zokora'nın yavaş kalmasını fırsat bilen Bilal, kaptırdığı topa yetişerek meşin yuvarlağı kalecisine kazandırdı. 40. dakikada ise Bilal'in ceza alanına gönderdiği top, Uğur'un kafa vuruşunda auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı böylece golsüz beraberlikle sonuçlandı.

GEKAS ZORU BAŞARDI
2. yarı karşılıklı ataklarla geçerken, 74. dakikada sahne alan Gekas, Bordo-Mavili fileleri havalandırdı. Sol kanattan Güray'ın ortasında ceza sahasında toplu buluşan Gekas, kalabalık Trabzon savunması arasında düzgün vuruşla skoru ilan etti: 1-0.

1 MİLYONLUK PRİMDEN OLDULAR
Bordo-Mavililer, Akhisar Belediye yenilgisiyle birlikte eski spor bakanlarından Faruk Özak'ın Trabzonlu işadamlarından bulduğu 1 milyonluk primden de oldular.