Arda Turan: Fenerbahçe...

Arda Turan'dan Fenerbahçe ve Burak Yılmaz'la ilgili çarpıcı açıklamalar.

Giriş Tarihi 08 Nisan 2013, 00:00 Güncelleme 08 Nisan 2013, 14:48
Arda Turan: Fenerbahçe...

İÇİNDEKİLER

Arda Turan Kanaltürk'te yayınlanan "Top Bizde" programına telefonla katıldı.

Sakatlığı hakkında bilgi veren Arda, "Gayet iyiyim. Tedavi oluyorum. Bu hafta değil ondan sonraki hafta sahada olurum, gayet iyi durumdayım. Hem moral ve hem fiziksel açıdan gayet mutluyum." dedi.

İspanya'da çok mutlu olduğunu dile getiren Arda Turan, "İspanya'da çok mutlu ve huzurluyum. Burada ülkemi temsil etmeye çalışıyorum. Bunu da yaparken, insanları gururlandırabiliyorsak ne mutlu bana. Türkiye'den gelen herkese kapım açık" dedi.

Galatasaraylı olmasına rağmen ileride Fenerbahçe forması giyip giyemeyeceği yönündeki soruyu da yanıtlayan Arda, "Bazı konularda profesyonellikten önemli şeyler var. Ben bu konu hakkındaki düşüncelerimi söyledim. Ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray taraftarıyım. Hayatımın da böyle devam etmesini istiyorum. Galatasaray'ı çok seviyorum. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum." dedi.

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ı Atletico Madrid'e çağırdığı yönündeki haberleri de değerlendiren Arda, "Dünyanın konuştuğu yıldız forvet oyuncumuz var. Burak çok sevdiğim bir kardeşim. Başarılarından dolayı çok seviniyorum. Ben hiçbir futbolcu hakkında şuraya gel, buraya git diye bir şey demedim. Şöyle yap, böyle yap demedim. Böyle bir insan da değilim. Burak ve Galatasaray adına çok seviniyorum." ifadelerini kullandı.