Modelimiz Galatasaray

Samet Aybaba, BJK TV'de katıldığı programda, "Galatasaray'ın 4 sene şampiyon olduğu döneme bakın, iskelet kadro Türk, araya 3 tane yabancı girmiş" dedi. Samet hoca, Terim ve Tolunay'a ise ince göndermede bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2013 Güncelleme 08 Şubat 2013, 01:36
Modelimiz Galatasaray

İÇİNDEKİLER

Aybaba, BJK TV'de yayınlanan 'Konuşan Beşiktaş' programında birbirinden çarpıcı ifadelere imza attı. Tecrübeli teknik adam, 'Yerli' vurgusu üzerinde durdu.

BÖYLESİ HİÇ GÖRÜLMEDİ
Samet Aybaba, "Galatasaray'ın 4 sene şampiyon olduğu döneme bakın, iskelet kadro Türk, araya 3 tane yabancı girmiş. Bizim amacımız kaliteli yerli isimleri kadroya yetiştirmek. Avrupa'daki isimleri herkes biliyor, izliyor. Seneye 15-16 tane üst düzey profesyonel oyuncu, 9 tane de genç oyuncu düşünüyorum. Neden bunu yapacağım, çünkü öbür sezonu da düşüneceğiz" diye konuştu.

BÖYLESİ HİÇ GÖRÜLMEDİ
Aybaba, meslekdaşlarını ise es geçmedi! Fatih Terim'in Amerikalı kondisyoner getirmesine göndermede bulunan tecrübeli teknik adam, "Biz en çok koşan takımız. Kondisyonerlerimizden memnunuz. Yabancı olunca da durum farklı olmuyor. Milli Takım'a Amerika'dan kondisyoner getirdik. Kendimizi küçümsememiz lazım" dedi. Aybaba, Şenol Güneş'in yerine Trabzonspor'da göreve getirilen Tolunay Kafkas ile ilgili olarak da, "Şenol Güneş'in gitmesinin ardından 4 saat sonra birini alamazsınız. Tolunay Kafkas'ı severim, o görev hakkıdır ama bu böyle olmamalı" diyerek sözlerini tamamladı.

HOLOSKO'NUN ALTERNATİFİ YOK
Samet Aybaba takımda Holosko'nun alternatifi olmadığını söyledi. Formsuz olan Slovak oyuncu Elazığ'da ilk 11'de oynayacak.

OĞUZHAN 'TÜKÜRDÜ' DEDİ
Samet Aybaba, BJK TV'de katıldığı programda, "Ben Oğuzhan ile birebir görüştüm. Bana, 'Evet tükürdü hocam' dedi. Benim için konu kapandı" dedi. Oğuzhan'ın doğru söylediğine inanan Aybaba, "Hollanda'da doğmuş, İngiltere'de yetişmiş bir oyuncunun böyle kurnazlık yapacak bir durumu olabilir mi!" şeklinde konuştu.

MORAL YEMEĞİ YEDİLER
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman teknik heyet ve oyuncularla yemekte bir araya geldi. Anadoluhisarı'nda bulunan Uskumru Restoran'da yenen yemekte morallerin yüksek olduğu görüldü.

BAŞKANA GALİBİYET SÖZÜ
Yemekte Beşiktaşlı futbolcuların Başkan Orman'a Elazığ maçı için galibiyet sözü verdiği öğrenildi.