Acil futbolcu aranıyor

Sahibinden.com'a Bağlarbaşı Spor Kulübü adına gönderilen ilanda istenilen özellikteki futbolcu için 5 bin TL bedel biçildi! Şartlar arasında futbolcunun kendisini Burak Yılmaz gibi yere atmama şartı da var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2013 Güncelleme 08 Şubat 2013, 01:22
Acil futbolcu aranıyor

İÇİNDEKİLER

1- Bağlarbaşı Kulübü'ne oyunu iki yönlü oynayabilen
2- Takım 10 kişi kaldığında 2 kişilik görev yapabilecek
3- Kendini Burak Yılmaz gibi yere atıp penaltı kazanmayacak
4- Düzgün karakterli, hızlı. Tercihen 19-22 yaşlarında
5- Zeki, çevik ve ahlaklı orta saha oyuncusu arıyoruz

Otomobil ve daire ilanlarıyla yıllardır Türk halkının karşısında olan sahibinden.com, bu kez çok ilginç bir ilana konu oldu.

İLAN HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKTİ
6 Şubat 2013 tarihli bir ilanda Bağlarbaşı Spor Kulübü'nün orta saha oyuncusu aradığına dair bir ilan herkesin ilgisini çekti. Amatör ligde mücadele eden Bağlarbaşı Spor Kulübü adına gönderilen ilanda, alınacak futbolcuya 5 bin TL ücret vaad edilirken futbolcuda aranılan özellikler de tek tek sıralandı. Sıralanan 5 maddede en çok dikkat çeken ise futbolcunun Burak Yılmaz gibi kentisine yere atıp takımına haksız penaltı kazandırmama özelliğine sahip olma şartı oldu...

2 KİŞİLİK OYNAYACAK KADAR GÜÇLÜ!
Aranılan orta saha oyuncusu futbolun hem defansif hem de ofansif yönünü oynaması da şartlar arasında. Bir diğer dikkat çeken şart ise futbolcunun takım 10 kişi kaldığında 2 kişilik görev yapabilecek kadar iyi bir kondisyona ve özveriye sahip olması. Sahibinden.com'da yer alan bu ilan büyük ilgi görürken, Bağlarbaşı Spor Kulübü'nden bu konuda resmi bir açıklama olmaması da gelen haberler arasında.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA TEPKİ GÖRMÜŞTÜ!
3-3 biten Beşiktaş-G.Saray derbisinde G.Saray'ın penaltısı tartışma konusu olmuş ve Burak'a Beşiktaş kanadı tepki göstermişti.

İŞTE SANAL ALEMDEKİ İLAN!
Okuyucular bu özellikte bir futbolcuyu 5 bin TL'ye bulmanın zorluğuna dikkat çektiler... Sitenin özelliği doğrultusunda futbolcudan memnun kalınırsa karşı taraf parasını tahsil edebiliyor.