Para var huzur yok

Geçtiğimiz yıllarda büyük ekonomik sorunlarla boğuşup kısıtlı kadrolarla mücadele eden Galatasaray artık büyük bir bolluk yaşıyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar sürekli kendi içinde problemlerle savaşıyor. Bu da saha içine olumsuz etki yapıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2013 Güncelleme 04 Şubat 2013, 02:27
Para var huzur yok

İÇİNDEKİLER

Bursa beraberliğiyle istikrarsız performansını sürdüren Galatasaray bir türlü huzuru bulamıyor... Oysa ki Sarı-Kırmızılılar son yılların hem kadro hem de ekonomik güç olarak en parlak dönemini geçiriyor.

KULÜP GÜCÜNÜ GÖSTERDİ
Geçtiğimiz yıllarda büyük ödeme zorlukları yaşayan, hep kısıtlı kadrolarla mücadele etmek zorunda kalan Galatasaray özellikle bu sezon tam bir bolluk yaşıyor. Ara transferde yapılan Sneijder ve Drogba transferleri kulübün maddi gücünü gösterirken, Fatih Terim de çok alternatifli yıldızlarla dolu bir kadroya sahip.

BURAK DEDİKODU MU YAPTI?
Ligde beklenen futbolu oynamasa da zirvede olan Cimbom, Şampiyonlar Ligi'nde de son 16'ya kalmasına rağmen sürekli iç problemlerle uğraşıyor. Fatih Terim'in yönetimle arasındaki soğuk savaş sürerken, Burak Yılmaz konusundaki iddiaların da ardı arkası kesilmiyor. Yıldız futbolcunun, Terim hakkında sarfettiği bazı sözler nedeniyle forma giyemediği belirtilirken, bu durum takım içinde de huzursuzluk yaratıyor.

TERİM'İN STOPER ÖFKESİ!
Fatih Terim'in Bursa maçı sonrası yönetime transfer göndermesi yapması, "Stoper alınmadığı için kızgın" yorumlarını beraberinde getirdi. Galatasaray camiası şimdi dört gözle yaşanan bu sıkıntıların sona ermesini bekliyor.