Messi'yi de çıldırttılar

Bernabeu'da sürekli sert faullere ve tacizlere maruz kalan Messi'nin maçın ardından Real Madrid antrenörü Karanka'ya küfür ettiği, otoparkta da yanında hamile eşi bulunan Arbeloa'nın üzerine yürüdüğü öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2013 Güncelleme 02 Şubat 2013, 00:04
Messi’yi de çıldırttılar

İÇİNDEKİLER

Sadece insan üstü yeteneği ve kırdığı rekorlarla değil sahadaki sakin ve centilmen tavırlarıyla da gönüllerde taht kuran Lionel Messi en sonunda çıldırdı!.. Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen AS Gazetesi, Arjantinli süper yıldızla ilgili ortaya şok edici iddialar attı.

"MOURINHO'NUN BEBEĞİ"
Çarşamba günü Bernabeu'da oynanan El Clasico'da Real Madrid'li futbolcuların sert faülleri ve tacizlerine maruz kalan Messi'nin maçın ardından adeta çılgına döndüğü öne sürüldü. AS'ın iddiasına göre genç futbolcu, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun yardımcısı Aitor Karanka'ya "Mourinho'nun bebeği" dedi ve ağza alınmayacak küfürler etti.

"BARCELONA'YA BEKLİYORUM"
AS Gazetesi, Messi'nin bununla da yetinmediğini ve otoparkta Real Madrid'in savunma oyuncusu Arvelo Arbeloa ile tartıştığını iddia etti. Haberde Arjantinli yıldızın, yanında hamile eşi olmasına rağmen Arbeloa'nın üzerine yürüdüğünü ve "Ne bakıyorsun... Seni Barcelona'ya bekliyorum" diye bağırdığını öne sürdü.

BÜYÜK BASKININ SONUCU MU?
Özellikle Messi hayranlarını şaşkına çeviren iddialarla ilgili şu ana kadar ne Arjantinli yıldızdan ne de Barcelona Kumübü'nden bir açıklama gelmedi. İspanyol basınına açıklamalar yapan futbol otoriteleri ise Messi'nin son zamanlarda büyük bir baskı ve stres içine girdiğini, böyle bir patlama yaşamasının bundan kaynaklandığını belirtti.

SİNİRLERDİRMEK İÇİN HER YOLU DENEDİLER
Çarşamba günkü El Clasico'da beklenen futbolunu oynayamayan Messi, rakip takım futbolcularının sürekli elle tacizine maruz kaldı. Taraftarlar da Arjantinli yıldızı ıslık ve lazerle sinirlendirmeye çalıştı.