Belhanda'da mutlu son

F.Bahçe, peşinde olduğu Montpellier'in Faslı 10 numarası Belhanda'da mutlu sona ulaştı... Faslıyla yıllık 2.1 milyon Euro'ya anlaşan Fenerbahçe, maç başına ise 10 bin Euro verecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2013 Güncelleme 24 Ocak 2013, 01:55
Belhanda’da mutlu son

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Montpellier'in Faslı golcüsü Belhanda'da mutlu sona ulaştı. Sarı-Lacivertliler'in Faslı isimle yıllığı 2.1 milyon Euro'dan 3.5 yıllık nakit para artı maç başına 10 bin Euro'ya el sıkıştığı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in, Montpellier'e ise 8 milyon Euro bonsenvis bedeli ödeyecekleri sızan haberler arasında yer alıyor.

NICCOLIN'İN ÇARESİ KALMADI!
Transferin perde arkasında ise Fenerbahçe'yi uzun süredir oyalayan ve yaptığı sivri açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Montpellier Başkanı Nicollin'in iyice köşeye sıkışmasının yattığı öğrenildi. Son olarak bu oyuncuyu Inter'in almak istediğini söyleyen Nicollin, İtalyan gazetelerine verdiği demeçte Faslı oyuncuları Younes Belhanda için Inter'le pazarlık aşamasında olduklarını açıklamıştı. Inter'in Sneijder'in yerine Belhanda'yı almak istediğini söyleyen Nicollin'in bu sözleri dün Inter cephesinden gelen açıklamayla çürütüldü. Inter Sportif Direktörü Marco Branca, "Montpellier başkanının söyledikleriyle çeliştiğimiz için üzgünüm ama hiçbir zaman Younes Belhanda'ya bir transfer teklifinde bulunmamıştır. Böyle birşey olsa zaten duyururuz" açıklamasını yaptı. Belhanda'yı yüksek bir rakama satmak için böyle bir yol deneyen Nicollin'in foyası böylece meydana çıktı. Faslı oyuncunun da kendisine resti çekmesiyle iyiden iyiye köşeye sıkışan Nicollin, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmekten başka çaresi kalmayınca transfere onay verdi.

MİLLİ MAÇTA FORMA GİYDİ
Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Belhanda dün takımının Afrika Kupası'nda Cape Verde ile oynadığı ve 1-1 biten maçta 65 dakika sahada kalırken galibiyete yeterli olamadı. Belhanda dünkü maçta cezalı duruma düştü. G.Saraylı Amrabat ise 45 dakika oynadı.