Taiwo için yeni teklif

Ziegler ve Gökhan Süzen defterini kapatan Siyah-Beyazlı yönetim sol bek için Taiwo'yu ön plana çıkardı. Yıldız oyuncunun kulübüne 6 aylık kiralık bedeli olarak 600 bin Euro teklif edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2012 Güncelleme 31 Aralık 2012, 01:18
Taiwo için yeni teklif

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş transferde sol bek arayışlarına hız verdi. Siyah-Beyazlı yönetim Ziegler ve Gökhan Süzen defterini tamamen kapatırken bonservisi Milan'da olan ve son olarak Ukrayna kulübü Dinamo Kiev'de kiralık olarak forma giyen Nijeryalı oyuncu Taiwo'yu ön plana çıkardı.

MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ
Yıldız oyuncunun Türkiye temsil hakkını elinde bulunduran Yaşar Çalışır, İstanbul'a gelerek Beşiktaş'la bir görüşme gerçekleştirdi. Sportif Direktör Semih Uslu ile bu oyuncunun durumunu ayrıntılı olarak masaya yatıran Yaşar Çalışır, Nijeryalı oyuncunun uygun koşullar gerçekleştiği takdirde Beşiktaş'a transfer olabileceğini öne sürdü. Ancak Milan'ın bu oyuncuyu satmaya pek sıcak bakmaması ve sadece kiralık verilmesine onay verdiği belirlendi. Milan'ın transfer yapamadığı takdirde bu futbolcuyu yeniden takımda tutabileceği ancak her türlü ihtimali düşünerek Nijeryalı oyuncunun taliplileriyle görüşmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

BEŞİKTAŞ CEVAP BEKLİYOR
Beşiktaş Yönetimi'nin Nijeryalı futbolcu Taiwo'nun 6 aylığına kiralanması karşılığında Milan'a 600 bin Euro'luk bir teklif sunduğu ve Milan'dan cevapbeklediği ortaya çıktı.

YARIM SEZON İÇİN 500 BİN EURO
Beşiktaş Milan'la pazarlığını sürdürürken Taiwo'nun yarım sezon için 500 bin Euro'luk bir rakam istediği öne sürüldü.